Μία ολόκληρη εβδομάδα έχει περάσει από τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στο ΟΚ! και το θέμα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι ψάχνουν ανθρώπους από το περιβάλλον των δύο πλευρών, που μέχρι πρότινος ήταν ουσιαστικά το ίδιο περιβάλλον. Έχω ακούσει κάτι απίθανα πράγματα να λέγονται: Ότι βγάλαμε την είδηση στο «Πρωινό σουσού» για να ακολουθήσει το εξώφυλλο ώστε να διαφημιστεί η πρεμιέρα της και μετά να τη βάλει ξανά ο Κοκλώνης στο J2US. Χάσταγκ #οtinanai.

Πρώτον δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρει τέτοια έκταση η πληροφορία που είχα στην εκπομπή για την ψυχρότητα στις σχέσεις τους μετά από έναν καυγά που είχαν στην Αμερική. Εξάλλου, μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Ζητάω, λοιπόν, από τη μάνατζέρ της να κάνω μια φωτογράφιση στην Άντζελα με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Barbarella. Η Βάσω Καπώνη μου ξεκαθαρίζει ότι η καλλιτέχνις δεν θέλει να δώσει κάποια συνέχεια σε όσα έχουν ακουστεί, αφού δεν ήταν δική της επιθυμία να πάρει δημοσιότητα το θέμα. Της απαντάω ότι είναι κατανοητό, αλλά οφείλω να κάνω τη σχετική ερώτηση και ας μου πει ότι δεν θέλει να το σχολιάσει.

Το επόμενο βράδυ φτάνω στο σπίτι της Άντζελας και με το που πατάω το Rec αρχίσει να περιγράφει όσα έχει περάσει. Δεν χρειάστηκε καν να κάνω πολλές ερωτήσεις. Η γυναίκα αυτή ήθελε να βγάλει όσα έκρυβε μέσα της μέχρι πρόσφατα -ακόμα και από κοντινούς της ανθρώπους, καθώς «ντρεπόταν» να τα μοιραστεί μαζί τους, μη θέλοντας να εκθέσει την κόρη της και τον γαμπρό της. Εκείνη τη νύχτα όμως κατέθεσε τη δική της αλήθεια και μάλιστα ήταν πολύ φορτισμένη και επιβαρυμένη ψυχολογικά.

Στη συνέχεια, αν και είχε το δικαίωμα, δεν ζήτησε να αλλάξει τίποτα στη συνέντευξη, άρα δεν μιλάμε σίγουρα για ένα ξέσπασμα της στιγμής που θα μετάνιωνε στη συνέχεια. Μέχρι την κυκλοφορία του ΟΚ!, δεν υπήρχε πρόταση στην Άντζελα Δημητρίου για το J2US, αυτή προέκυψε μετά και ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος μάλιστα -όπως και όλοι εμείς- επιθυμεί πολύ τη συμφιλίωση μάνας και κόρης. Το ραντεβού έγινε στο σπίτι του στα νότια προάστια, ώστε να μην εμφανιστεί στην εταιρεία που θα την έβλεπαν όλοι. Εξάλλου, όπως έχει ξαναγίνει σε προηγούμενους κύκλους, ο παρουσιαστής και παραγωγός ανακατεύει την τράπουλα των ζευγαριών μέχρι και τις παραμονές της πρεμιέρας.

Το πιο ανεκδιήγητο όμως ακούστηκε σήμερα το πρωί από τον κουμπάρο της Όλγας και του Φώτη, ο οποίος υποστήριξε πως η Άντζελα Δημητρίου πληρώθηκε από το περιοδικό προκειμένου να κατηγορήσει δημόσια το ίδιο της παιδί. Κάτι που προσβάλλει σοβαρά όχι μόνο την Άντζελα Δημητρίου, η οποία έχει διακόψει εδώ και χρόνια κάθε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο για πολύ σοβαρό λόγο, αλλά και εμένα προσωπικά και το περιοδικό ΟΚ! συνολικά. Να πω λοιπόν και εδώ πως κανένας καλλιτέχνης δεν έχει πληρωθεί ποτέ από το συγκεκριμένο έντυπο για να δώσει συνέντευξη. Οι μόνοι που πληρώνονται είναι φυσικά οι συντελεστές μιας φωτογράφισης -φωτογράφοι, μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες. Εξάλλου τα μπάτζετ των περιοδικών έχουν πια συμπιεστεί τόσο πολύ σε σχέση με το παρελθόν, που και να το θέλαμε πρακτικά δεν θα μπορούσαμε.

Η υπόθεση «Δημητρίου VS Κιουρτσάκη» πάντως θα έχει κι άλλες, νέες, εξελίξεις- μείνετε συντονισμένοι στο Open αύριο το πρωί….

Τηλεοπτικές εκπλήξεις

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, Boomers, η οποία όπως μας είπαν από τον ANT1 δεν είναι ουσιαστικά νέα εκπομπή, αλλά spin off του «Ράδιο Αρβύλα» με νέο πλατό και νέες ενότητες που δεν χωρούσαν και δεν ταίριαζαν ίσως τόσο, στην εκπομπή που προβάλλεται αυτή τη στιγμή σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, κάτι που ευνοεί πολύ και τη «Μάγισσα» που ακολουθεί. Χτες η παρέα του Αντώνη Κανάκη έκανε 22,2% στο δυναμικό κοινό.

Σαμπάνιες πρέπει να ανοίγουν στο Star με τη φετινή επιτυχία του MasterChef. Την Τετάρτη έφερε την πρωτιά στη ζώνη του με 18,9% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι τα reality είναι ακόμα πολύ σκληρά για να πεθάνουν -όταν γίνονται σωστά. Στον ΣΚΑΪ, πάντως ελπίζουν πως η είσοδος νέων και παλιών παικτών από την Κυριακή θα λειτουργήσει θετικά στα νούμερα τηλεθέασης.

Υπάρχει πάντως ένα πρόσωπο που ο ΑΝΤ1 διεκδικεί πολύ δυναμικά για την επόμενη σεζόν και μάλλον το επίμονο φλερτ θα έχει happy end. Και αυτή αποκάλυψη αύριο το πρωί στο Open…

Το διαζύγιο που διαψεύδεται

Από χτες έχει σπάσει το τηλέφωνό μου για ένα κουίζ -που γράφτηκε αλλού- γύρω από επικείμενο διαζύγιο διάσημης Eλληνίδας. Η δίψα κάποιων συναδέλφων για το αποκλειστικό έφτασε στο σημείο να καλούν τις εγχώριες σταρ που έχουν παντρευτεί άντρες λιγότερο διάσημους από τις ίδιες και να τις ρωτάνε αν το κουίζ εννοούσε εκείνες! Στη συνέχεια άλλο site αποκάλυψε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ποιο ήταν αυτό το ζευγάρι που χωρίζει, αλλά λίγο μετά η ανάρτηση κατέβηκε μετά από παρέμβαση της γυναίκας αυτής, η οποία μας διέψευσε αμέσως την είδηση μέσα από το περιβάλλον της- εξάλλου το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε κάνει δημόσια εμφάνιση πριν από δύο εβδομάδες και έδειχναν πολύ αγαπημένοι άρα μάλλον είναι λίγο δύσκολο να έφτασαν τόσο γρήγορα στους δικηγόρους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ