Πώς «ξεχάσαμε» τον Γιώργο Νταλάρα με το που βγήκε η Άντζελα στο ΟΚ!, έτσι; Είναι αυτό που έλεγαν πάντα: «Πώς ξεπερνιέται ένα σκάνδαλο; Με ένα μεγαλύτερο». Η συνάντησή μου με την Άντζελα δεν συνοδευόταν απο κάποια προσυννενόηση παρά μόνο για τους συντελεστές της φωτογράφισης. Για την ακρίβεια δεν περίμενα ότι θα μου έλεγε κάτι ιδιαίτερο για την κόντρα της με την κόρη της και τον γαμπρό της. Αυτό που γνώριζα εξαρχής είναι ότι δεν επιθυμούσε να πάρει κι άλλη διάσταση το θέμα. Άρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δεν πήγα εκεί με μεγάλες προσδοκίες μιας και η αφορμή της συνάντησής μας θα ήταν η επιστροφή της στις αθηναϊκές πίστες μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Αυτό που κατάλαβα όμως στη συνέχεια είναι ότι από την ημέρα που αποκαλύψαμε στο «Πρωινό Σουσού» την κρίση που υπήρχε στην οικογένειά της, υπήρξε ένα έντονο παρασκήνιο στο οποίο αναμείχθηκαν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες, γεγονός που ενόχλησε ακόμα περισσότερο την τραγουδίστρια. Στην παραγματικότητα, η Άντζελα Δημητρίου κράτησε για εκείνη πολλά πράγματα θέλοντας να μην εκθέσει περισσότερο πρόσωπα και καταστάσεις.

Ουσιαστικά αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε στην εκπομπή σήμερα η δικηγόρος της, Βάσια Καπερνάρου: Το περιβόητο σκηνικό με το εμφιαλωμένο νερό στην Αμερική ήταν ίσως πιο light μπροστά σε άλλες συγκρούσεις που είχαν οι δύο πλευρές στην περιοδεία. Και μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα με όσα ακούγονται, ότι η κατάσταση είχε όντως εκτροχιαστεί σε σημείο που δεν γινόταν να βρίσκονται πλέον και οι τρεις μαζί στον ίδιο χώρο.

Εκ των υστέρων έμαθα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας πως όταν προκλήθηκε ο πρώτος θόρυβος με την πληροφορία ότι μάνα και κόρη δεν έχουν καμία επικοινωνία τους τελευταίους δύο μήνες, η πλευρά του ζεύγους ζήτησε μέσω τρίτων να ποζάρουν μαζί στα social media ώστε να διαψευστεί η είδηση, κάτι που η Άντζελα αρνήθηκε να κάνει.

Εμείς φυσικά δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο, ούτε ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός. Σίγουρα σε κάθε ολική ρήξη μιας σχέσης, μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν πάντα και οι δυο πλευρές. Ακόμα και αν μόνο ο ένας κάνει τα λάθη και ο άλλος τα ανέχεται. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους που χαρακτήρισαν δημοσιογραφική επιτυχία τη συνέντευξη της Άντζελας στο ΟΚ! όπως είμαι ευγνώμων και σε εκείνη που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στο σπίτι της, το ιδανικό όμως εδώ θα ήταν αυτές οι δυο γυναίκες να τα βρουν το συντομότερο και να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία.

Τα τελευταία δύο 24ωρα οι περισσότεροι άνθρωποι που βγήκαν να μιλήσουν δημόσια πήραν το μέρος της Άντζελας Δημητρίου με εξαίρεση τον κουμπάρο της Όλγας και του Φώτη (και πρώην συνεργάτη της πρώτης) ο οποίος κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι λέει ψέμματα και πως ουσιαστικά ο Φώτης ήταν εκείνος που «έσωσε» την πεθερά του από την οικονομική καταστροφή καθώς όταν την ανέλαβε τα χρέη της έφταναν τα 800.000 ευρώ κάτι που προφανώς αμφισβητεί η άλλη πλευρά-όχι τα χρέη αλλά τη «βοήθεια» που της προσέφερε ο γαμπρός της πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο ίδιος άνθρωπος πάντως είπε στον Γιώργο Λιάγκα πως το ζευγάρι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια στην Άντζελα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Άντζελα Δημητρίου έχει διακόψει κάθε σχέση με τον κύριο Εκμαλιάν λίγο μετά τον γάμο της Όλγας καθώς είχε ανακαλύψει ότι είχε κάνει κάτι που την έθιγε σοβαρά σε επαγγελματικό επίπεδο- αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η δική της πλευρά.

Όσο για το απόσπασμα της περσινής συνέντευξης από το ΟΚ! που δημοσίευσε σήμερα η Όλγα Κιουρτσάκη, η ίδια πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ισχυρίζεται πως ήδη τότε οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών ήταν διαταραγμένες αλλά η Άντζελα έκανε συνεχώς υποχωρήσεις καθώς δεν ήθελε να στεναχωριέται η κόρη της που είχε καταφέρει να μείνει επιτέλους έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες.

Ουσιαστικά αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά της Άντζελας είναι ότι είχε νιώσει υποχρεωμένη να βάλει στη δούλεψή της τον γαμπρό της για να είναι χαρούμενη η κόρη της, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, εκείνος γινόταν όλο και πιο παρεμβατικός, όχι μόνο στην εργασία της αλλά και στη ζωή της γενικότερα και κυρίως στη διαχείριση της περιουσίας της.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα ανακοινωθούν και κάποια άλλα ευχάριστα νέα για την Άντζελα Δημητρίου και δεν έχουν να κάνουν με τις ζωντανές εμφανίσεις της στο Barbarella αλλά και τη δισκογραφική της συνεργασία με τον καταξιωμένο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ