Περαστικά στη Ναταλία Γερμανού που θα μείνει εκτός αυτό το Σαββατοκύριακο για λόγους υγείας τη στιγμή που όλοι σχεδόν οι συνάδελφοί της σχολίασαν αρνητικά την τοποθέτησή της υπέρ του Γιώργου Νταλάρα: «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί» είπε σήμερα στο Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη. «Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν».

«Επειδή κάποιοι είπανε ότι έχει δίκιο ο Νταλάρας και αυτό που κάναμε ήταν τραγικό να γίνονται τέτοια πεσίματα» είχε πει προηγουμένως η Κατερίνα Καινούργιου. «Έστειλαν κάμερες όλες οι εκπομπές και το έπαιξαν. Παρουσιαστής να στέλνει κάμερα η εκπομπή του και να λέει είναι τραγικό αυτό που κάνει, νιώθω ότι δεν είναι συναδελφικό αυτό που κάνει να αδειάζει τους πάντες».

Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κινηθεί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που βρίσκεται στο ίδιο κανάλι με τη Ναταλία και την Κατερίνα: «Δεν μπορείς να “αδειάζεις” τον συνεργάτη σου στον αέρα (σ.σ τον αρχισυντάκτη της, Βασίλη Δρυμούση), είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχεριάζει ο Νταλάρας».

Πολύ σωστά μίλησε όμως και ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα: «Κι αν άλλοι παρουσιαστές αδειάζουν τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος. Εγώ θα βάλω το στήθος μου μπροστά, ακόμα και μια βλακεία να κάνει ένας συνεργάτης μου θα τον καλύψω. Έτσι έχω μάθει να κάνω στα 30 χρόνια δουλειάς».

Κρίμα που η Ναταλία Γερμανού δεν θα βρίσκεται στη θέση της καθώς όλοι περίμεναν με ενδιαφέρον την αντίδρασή της. Να πούμε εδώ βέβαια, ότι οι πρώτοι που είχαν δείξει αιχμηρά αντανακλαστικά στην άνευ όρων στήριξή της στον Γιώργο Νταλάρα, ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Προφανώς και η Ναταλία δεν έχει λόγο ούτε να μπει σε αντιπαράθεση, ούτε να απολογηθεί για τη δική της αλήθεια, εξάλλου η γνώμη του κόσμου την ενδιαφέρει σαφώς περισσότερο από τις απόψεις του χώρου της. Και, καλώς ή κακώς, ο κόσμος στην πλειοψηφία του στήριξε τον Γιώργο Νταλάρα. Είναι ο ίδιος κόσμος που δίνει πρωτιές στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και τις εξαιρετικές συνεντεύξεις τους.

Τηλεοπτικά και άλλα

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι που έχει ήδη επιλέξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι μπαλάντα και πως η ανεπίσημη παρουσίασή του θα γίνει στα μέσα Φλεβάρη -εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Σε άλλα νέα τηλεοπτικά νέα, όλα δείχνουν ότι το καθημερινό τηλεπαιχνίδι της Αννίτας Πάνια δεν θα αργήσει να προστεθεί στο πρόγραμμα του Open και μετά θα πάρουν σειρά οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Όλοι συγκινήθηκαμε με το σοβαρό πρόβλημα του Γιώργου Λαμπάτου που φαίνεται ότι είχε happy end αφού και σπίτι και δουλειά βρήκε. Από εδώ και πέρα όμως θα του συστήναμε να περιορίσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και να κάνει οικονομία δυνάμεων.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χτες η Καλομοίρα με τον σύζυγό της μετά την πρόσκληση της Σίλιας Κριθαριώτη να παρακολουθήσουν τη φαντασμαγορική επίδειξή της στο Παρίσι με τη Ναόμι Κάμπελ, την Κοκό Ρόσα, την Κάντις Σουάνπολ και τη Σάρα Σαμπάιο σε ρόλο guest stars.

Dr Love’s news

Επανασύνδεση για τη Στέλλα Μιζεράκη και τον Dr Χταπόδια μετά τον χωρισμό (που μου είχε παραδεχτεί η ίδια!) λόγω… απόστασης καθώς ο γνωστός influencer έχει μετακομίσει από τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι κι αλλιώς το ζευγάρι, όπως είχαμε πει και στην εκπομπή, δεν είχε σταματήσει ποτέ να έχει επικοινωνία. Μάλιστα στα τέλη Νοέμβρη τους είχαμε δει να γιορτάζουν τα γενέθλιά της στο εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» στο Γκάζι.

Νέο ζευγάρι στην πόλη: Η παρουσιάστρια του Attica TV Ανθή Σαλαγκούδη και ο γνωστός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα οι δυο τους είχαν θεαθεί πρώτη φορά σε ρομαντικό δείπνο πριν από δυο μήνες περίπου στο La Meat Maison της Κηφισιάς αλλά τότε η δημοσιογράφος είχε αρνηθεί ότι έτρεχε κάτι μεταξύ τους.

Night out

Πρεμιέρα έχει έχει αύριο ο Stan με την Άσπα στο Voodoo της οδού Πειραιώς παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Γιαννιά που εμφανιζόταν εκεί με επιτυχία τις Παρασκευές. Είναι το club που απογείωσε πρόπερσι την καριέρα του Νικηφόρου, ο οποίος ξεκινάει σύντομα εμφανίσεις στο «Ιφιγένεια» της Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αγγελική Ηλιάδη. Αυτή την Παρασκευή όμως ξεκινάει και ο Θοδωρής Φέρρης με την Josephine στο Barbarella της συμπρωτεύουσας.

Το κουίζ της Πέμπτης

Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο σχεδόν με τη σύζυγό του αλλά δεν έχει σταματήσει να ελπίζει σε επανασύνδεση;

Διαβάστε επίσης: Ο Νταλάρας, η Σίσσυ, η Ναταλία και η μάχη της τηλεθέασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ