Όπως σας είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες, τα πάνω κάτω στην Αθηναϊκή νύχτα είχε φέρει η αποχώρηση (για άλλους απομάκρυνση) του Γιώργου Σαμπάνη από το νυχτερινό κέντρο Enastron.

Ο Γιώργος Σαμπάνης δέχτηκε πρόταση και για το Box του Γιάννη Μωράκη, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γιάννη Τσακουμάκο. Αυτή τη στιγμή αναζητείται το μαγαζί που θα τον στεγάσει- αν δεν βρεθεί δεν αποκλείεται να τον δούμε στο Parfait (πρώην Estate).

Οι Μέλιsses που αποχώρησαν από το Box μετά από 6 σεζόν, κατέληξαν, όπως όλα δείχνουν στο Enastron, αφού συνομίλησαν πρώτα με όλους σχεδόν τους νυχτερινούς επιχειρηματίες. Εκεί, θα συναντηθούν επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή– άλλο ένα σχήμα μη αναμενόμενο μετά τη συνεργασία Κωνσταντίνου Αργυρού- Σάκη Ρουβά.

Εδώ να σας θυμίσουμε πως ο Σάκης αρχικά συζητούσε να συναντήσει ξανά στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή, αλλά τελικά κατέληξε στον όμιλο Μπερτάκη που έπρεπε να βρει ένα δυνατό μουσικό ταίρι για τον Αργυρό μετά την αποχώρηση της Ελένης Φουρέιρα λόγω (φημολογούμενης, ακόμα) εγκυμοσύνης. Η πλευρά της ίδιας πάντως ισχυρίζεται πως τη φετινή χρονιά δεν θα εμφανιζόταν έτσι κι αλλιώς στην πίστα.

Πάμε τώρα στα τηλεοπτικά. Κανένα θέμα δεν προκύπτει ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού, σε αντίθεση με όσα γράφονται. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που δεν είχε προχωρήσει το συμβόλαιο της τελευταίας είναι ότι το νομικό τμήμα του σταθμού βρισκόταν σε διακοπές. Μάλιστα η φωτογράφιση και τρέιλερ του «Πρωινού» είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη.

Νομίζατε ότι τελειώσαμε με τις εγκυμοσύνες για φέτος το καλοκαίρι; Ξανασκεφτείτε το, έρχεται άλλη μία….

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ήδη ο Αντώνης Ρέμος μαζί με το ζεύγος Κώστα Πηλαδάκη- Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Εκεί ταξιδεύει τώρα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα, λίγες μόλις μέρες μετά την τελευταία τους επανασύνδεση. Αφορμή η φιλανθρωπική εμφάνιση του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο Blue dream gala στα Χάμπτονς το Σάββατο.

Ψυχή του event, o προσωπικός φίλος του πλανητάρχη, Πάτερ Άλεξ Καρλούτσος, γνωστός στη Νέα Υόρκη ως Father Alex. Όλοι οι καλεσμένοι θα διαμείνουν στο φημισμένο ξενοδοχείο St Regis στην καρδιά του Μανχάταν, που ήταν το αγαπημένο της Μέριλιν Μονρό και αποτελεί ακόμα πόλο έλξης πολλών Χολιγουντιανών σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ