Συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός που γεμίζει πλέον στάδια με άνεση. Στη χτεσινή του μάλιστα συναυλία στο νησί καταγωγής του, τη Λευκάδα, ήταν, μου λένε, ιδιαίτερα συγκινημένος στα παρασκήνια γιατί είναι ένα μέρος γεμάτο ευτυχισμένες παιδικές αναμνήσεις για εκείνον.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Λευκάδα.

Μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro, ετοιμάζεται για κάτι εξίσου δυναμικό στο ίδιο χώρο. Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές είναι, λοιπόν, με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο άντρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας έρθει κοντά στα γυρίσματα του περσινού The Voice.

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα, μου μεταφέρουν ότι έχει δυσανασχετήσει έντονα με τις φήμες που τη θέλουν έγκυο «Ποτέ δεν διέψευδε δημοσιεύματα γύρω από τη ζωή της, και δεν θα το κάνει ούτε αυτή τη φορά» μου μετέφεραν συνεργάτες της. Το δεδομένο είναι πάντως ότι για τους επόμενους έξι μήνες έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της. Όπως επίσης δεν είναι ψέματα ότι αντιμετώπισε σοβαρό θέμα με το γόνατό της και χρειάζεται ξεκούραση.


Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές είναι και ο Νίκος Μακρόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου με τον επιχειρηματία Βασίλη Γκόγκο στην Πύλη Α της Θεσσαλονίκης. Αν όλα πάνε καλά, το σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβρη. Έχουμε και άλλο μεγάλο νέο για την Άντζελα, μείνετε συντονισμένοι.


Παρακολουθούσα σήμερα τις πρωινές «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ. Έξαιρετική η -πανύψηλη!- Χριστίνα Βίδου. Εύστοχοι σχολιασμοί, μεγάλη άνεση στον φακό και έξυπνο χιούμορ.


Κλείνουν σιγά σιγά και τα πάνελ της ερχόμενης σεζόν. Η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένη να κάνει μια εκπομπή που θα απέχει από τον ανταγωνισμό. Στην παρέα της θα είναι και η καλή συνάδελφος, Μαριλού Ρεπαπή, γνωστή τηλεοπτικά από τη «Φωλιά των ΚουΚου». Η εκπομπή της θα είναι απαλλαγμένη από τα κουραστικά εμπορικά που όλοι γνωρίζουμε ότι καταποντίζουν τα νούμερα, οπότε υπάρχει μεγάλη ελπίδα σωτηρίας!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ