Ανεβαίνει σιγά σιγά το My Style Rocks και όλα δείχνουν ότι θα σταθερποιηθεί σε διψήφια νούμερα τηλεθέασης. Χτες μάλιστα έκανε 20,1% στις γυναίκες 15-24. Στη μεταμεσονύκτια επανάληψή του τα νούμερα σχεδόν διπλασιάζονται! Χάλια τα νεύρα των κοριτσιών πάντως και είμαστε ακόμα στην αρχή. Σήμερα έκλαιγε η Νικόλ, χτες η Εμίλια, το κοινό ψηφίζει Τζωρτζίνα γιατί το χαίρεται πιο πολύ από όλες!

Τα αξιοπερίεργα της τηλεθέασης: Το 2night Show που ξεκίνησε 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, έκανε τα υψηλότερά του ποσοστά στα…. παιδιά με 23,4%.

Λήγει και το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου στο Mega στις αρχές του καλοκαιριού. Συζητήσεις περί ανανέωσης δεν έχουν γίνει ακόμα πάντως, αν και οι δυο πλευρές δηλώνουν άκρως ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Και πώς να μην είναι αφού το The Chase έκανε χτες 16,9% στο δυναμικό κοινό.

Η επιστροφή της Ελένης που γνωρίσαμε (και όλοι αγαπήσαμε)

Η Ελένη (μία είναι η Ελένη) έχει κέφια τις τελευταίες μέρες και θέλει να το γνωρίζουμε. Μια χορεύει με τον Ουγγαρέζο στο πλατό, την άλλη αγκαλιάζει τον Σάββα Πούμπουρα στην κουζίνα και δεν τον χωρίζει πια από τον φίλο του τον Δημήτρη στο πάνελ, σήμερα το πρωί εισέβαλλε με δυο κλάμερ στο μαλλιά στο πλατό της Δανάης Μπάρκα… κάτι ωραίο συμβαίνει -επιτέλους- στον Γέρακα και μένει τώρα να αποτυπωθεί στα ποσοστά τηλεθέασης. Το Σαββατοκύριακο πάντως η Ελένη θα γιορτάσει και τα 54α γενέθλια του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου, ενηλικιώνεται και η Λάουρα, μόνο χαρές να έχουν στο νέο τους σπίτι.

Ποια εκπομπή της ΕΡΤ έκανε χτες τα υψηλότερα νούμερα στο δυναμικό κοινό; Το «Στούντιο 4» με 9,3%. Στους άντρες 25-44 έκανε το peak με 14,2%.

Επιστρέφει -για περιορισμένες παραστάσεις- και το Chart Show αυτό το Σάββατο, έρχονται και τα live του The Voice– ακόμα να υπογράψει η Φαίη Σκορδά για την παρουσίαση. Από την άλλη Πέμπτη θα έχουμε extra επεισόδιο Survivor, γεγονός που προκαλεί έναν επίσης extra πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό- και σε εμάς στο «Πρωινό μας» που ξενυχτάμε για να το βλέπουμε μέχρι το τέλος!

Τι έκανε η Καλύβα στην καλύβα;

Αύριο Παρασκευή θα μας μιλήσει μέσω skype πρώτη φορά και το πιο συζητημένο, ίσως, πρόσωπο, των τελευταίων ημερών, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για όσα έγιναν στην…. καλύβα του έρωτα. Ενός έρωτα που δεν έμελλε να ωριμάσει σαν τις καρύδες του Δομίνικου, αλλά θα περάσει σε άλλη διάσταση μετά την είσοδο της πρώην (προφανώς) αγαπημένης του Μάριου Πρίαμου, Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία έχει κρατήσει μέχρι στιγμής ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της.

Είμαστε μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια όμως στην πρωινή ζώνη. Σήμερα η Μαρία Αντωνά- σύντροφος Άρη Σοϊλέδη- έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αν και εργάζεται στην απέναντι εκπομπή του Open- καλά πήγε κι αυτό. Με εμπρηστικές δηλώσεις για το ζεύγος Σπύρου Μαρτίκα-Βρισηίδας Ανδριώτου (έχουν βαριά προηγούμενα από πέρσι) αλλά και κατά της παραγωγής του Survivor που δεν έκανε πρόταση στον Άρη να πάει φέτος στο All Star. Γενικά, τέτοια μανούρα αυτό το reality τόσο εντός όσο και εκτός, να είναι όλοι τους έτσι έξαλλοι, να γεμίζουν ώρες τηλεοπτικού χρόνου!

Ο μη χωρισμός της ημέρας

Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την πληροφορία που ανακυκλώνεται δυο μέρες, τα κεντρικά μας ενημερώνουν ότι -ακόμα;- ο Χρήστος Μάστορας και η σύντροφός του δεν έχουν χωρίσει (χτες τουλάχιστον μαζί ήταν). Και επειδή δεν θέλουμε να αγχώνεστε θα σας κρατήσουμε ενήμερους αν πάει στο Enastron αυτό το Παρασκευοσάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ