Τέσσερα άτομα κινδύνευαν απόψε με αποχώρηση από το Survivor All Star. Ο Σπύρος Ασημακόπουλος, ο Τάκης Καραγκούνιας, o Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Καθένας τους είχε τον χρόνο να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε ο κόσμος να τους κρατήσει μέσα. Το να συνεχιστεί το «ταξίδι» στον Άγιο Δομίνικο ήταν επιθυμία όλων. Ωστόσο, ένας έπρεπε να φύγει. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Καρολίνα σηκώθηκε αμέσως όρθια και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την αγκάλιασε πρώτη από όλους λέγοντάς της ότι δεν μπορεί να το πιστέψει. «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραίες αναμνήσεις, θα της έχω μαζί μου μέχρι και τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας. Να είστε ο εαυτός σας. Είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτό το παιχνίδι. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και μετά και τα πρόσωπα που είναι εδώ. Θα ήθελα να φτάσει στον τελικό η Μαριαλένα», ανέφερε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στιγμές μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί.

Στη συνέχεια η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αγκάλιασε όλους τους παίκτες της ομάδας της, αλλά και τους αντιπάλους ανάμεσα στους οποίους και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Τα τετ α τετ τους στη ζούγκλα πριν από λίγες ημέρες είχαν απασχολήσει έντονα και πολλοί ήταν εκείνοι που ανοιχτά δήλωσαν στο παιχνίδι ότι αυτό θα μπορούσε να της στοιχίσει την παραμονή της στο Survivor All Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ