Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι όπως πριν για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη έπειτα από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Για την ιστορία την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή ο Χρήστος Μάστορας είδε έναν θαμώνα στα πρώτα τραπέζια να φλερτάρει την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ο frontman του συγκροτήματος Mέλisses δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του ζητώντας τον λόγο από τον άντρα. και μάλιστα δημόσια.

Το video έγινε αμέσως viral ενώ ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να κατέβει. Το ρεπορτάζ τον ήθελε έπειτα από αυτό να συναντιέται για φαγητό με τον άντρα που προσέγγισε την αγαπημένη του προκειμένου να τα βρούνε και να αφήσουν πίσω την άσχημη αυτή εμπειρία.

Και μπορεί με τον θαμώνα η σχέση του να αποκαταστάθηκε, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές», έγραφε η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς πριν από μερικές ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στην εκπομπή «Το πρωινό», οι δυο τους περνούν μια σοβαρή κρίση. Ο Χρήστος Μάστορας είναι απόμακρος καθώς θεωρεί ότι η αγαπημένη του έχει μερίδιο ευθύνης για το περιστατικό καθώς δεν έβαλε τα όριά της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα κοινό φιλικό τους πρόσωπο μεσολάβησε χθες προκειμένου να βρεθούνε και να συζητήσουν το ενδεχόμενο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ