Μια ένταση δημιουργήθηκε στο κέντρο Έναστρον πριν από μερικά βράδια. Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο frontman του γκρουπ Μέλιsses, Χρήστος Μάστορας παρακολούθησε από τη σκηνή να φλερτάρουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Ηappy Day είχε όλο το στόρι του περιστατικού.

Το ζευγάρι αν και φημολογείται πως είναι μαζί από την περασμένη άνοιξη, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια τη σχέση τους. Ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας πρόδωσε τον δεσμό τους όταν κατέβηκε από την πίστα για να ζητήσει τον λόγο.

Τελικά όλα αποδείχθηκαν πω είναι μια παρεξήγηση και το θέμα λύθηκε. Όταν ο τραγουδιστής κατάλαβε το λάθος του, υποχώρησε.

Αν και οι δυο τους δεν μιλούν για τον έρωτά τους, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Τι κι αν τον περασμένο Αύγουστο σε συνέντευξη ο τραγουδιστής έλεγε «Δεν έχω σχέση όχι. Eίμαι ελεύθερος»; Οι φορές που οι δυο τους τυγχάνει να βρίσκονται στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή είναι πλέον πολλές για να είναι όλο αυτό σύμπτωση. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM χαμογελά αινιγματικά κάθε φορά που τη ρωτούν για την προσωπική της ζωή. Επιπλέον, σημειώστε πως οι καυτές εμφανίσεις της ξανθιάς καλλονής στο Έναστρον όλο και πληθαίνουν. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επισκέπτεται συχνά το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας με τις Μέλιsses δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ