Στο σχολείο της μικρής Μαρίνας βρέθηκαν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Το ζευγάρι πήγε στο σχολέιο της κόρης του για να ενημερωθεί για την πρόοδό της στο σχολέιο και προβληματίστηκε έντονα για το θέμα της μάσκας.

Όπως είναι γνωστό από την 1 Ιουνίου η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, όπως και στα σχολεία έχει καταργηθει. Υπάρχει παρόλα αυτά το δικάιωμα σε όποιον πολίτη θέλη να κάνει χρήση της. Αυτό που προβλημάτισε μάλιστα την Ελένη Μενεγάκη ήταν αν πηγαίνοντας στο σχολείο της κόρης της έπρεπε να φορέσει μάσκα, καθώς όπως είπε, υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων αυτό το διάστημα.

«Πήγαμε σήμερα το πρωί για να ακούσουμε για τη Μαρίνα πώς τα πήγε όλη τη χρονιά. Την ώρα που πάμε να μπούμε μέσα στην αίθουσα, βλέπω ένα ζευγάρι γονιών που φορούσε μάσκες. Κοιταζόμαστε με τον Μάκη και λέμε μήπως έπρεπε να πάρουμε μάσκα; Απλά σκέφτεσαι πως το παιδί μου πάει χωρίς μάσκα, εγώ να πάω εκεί με μάσκα. Προβληματιστήκαμε λίγο.

Τελικά κάναμε τον σταυρό μας και κάτσαμε. Ένα ζευγάρι φορούσε μόνο και τους ρωτήσαμε και μας είπαν να μας δώσουν μάσκα, αλλά ντραπήκαμε. Αν δεν τέλειωνε τώρα το σχολείο, εννοείται θα είχαμε πάει με μάσκα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ