Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν σε πίστεψαν όλοι αλλά αλήθεια είπες πως δεν γνώριζες ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα αποκάλυπτε μια προσωπική σου στιγμή με τον Στάθη Σχίζα. Απλά όταν δήλωσε ότι εσύ δεν μιλάς για τη σχέση σου για να μην απασχολείς τα Μέσα, πίκρανες λίγο τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, η οποία δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής της. Ούτε μάλλον η μητέρα της κόρης του Στάθη είναι πολύ χαρούμενη μετά την αποκάλυψη της σχέσης σας, αν και έχουν χωρίσει πολλά χρόνια. Πάντως, από ότι ακούγεται, στα τέλη του 2021 είχατε περάσει κι εσείς μια μικρή κρίση, αλλά επανασυνδέθηκατε πιο δυνατά από ποτέ λίγο μετά την είσοδό του στο Survivor.

Γιώργο Λιάγκα: Νιώθω ότι ούτε εσύ θες να συνεχίσεις με τη Φαίη, ούτε εκείνη μαζί σου. Γιατί και οι δυο δεν είστε πλέον αυτό που ήσασταν όταν πρωτοενωθήκατε. Τότε που το Mega δεν την ήθελε, αλλά επέμενες εσύ- καλά, ούτε τον Μάρκο Σεφερλή ήθελαν, αλλά στο τέλος τον καλοδέχτηκαν. Και οι δυο όμως θέλετε να παραμείνετε στον ΑΝΤ1. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται, αλλά όλοι ξέρουν πως στο τέλος θα υπάρξει συμβιβασμός. Γιατί δεν είναι εποχές για ρίσκα! Πώς θα είχαν εξελιχθεί άραγε τα πράγματα αν το 2013 είχατε δεχτεί την πρόταση του Δημήτρη Κοντομηνά στο κτήμα της Βαρυμπόμπης και είχατε πάει στον Alpha αντί για τον ΑΝΤ1; Κανείς δεν θα μάθει…

Δέσποινα Μοιραράκη: Καλή επιτυχία στο Cash or Trash, ένα πρότζεκτ που σκίζει στο εξωτερικό. Λίγο περίεργη η εποχή του λανσαρίσματος, όσο και η ζώνη. Ο κόσμος είναι σε άλλη διάθεση τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα… Πάντως η Δέσποινα, είναι άνθρωπος περιβόλι και ο ορισμός της αυτοδημιούργητης επιχειρηματία. Μια γυναίκα κακοποιημένη από τον πρώτο της άντρα -σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια- που τα κατάφερε με πολλή δουλειά.

Μαυρίκιε Μαυρικίου: Δεν άντεξες στο Asia Express και αποχώρησες οικειοθελώς. Οι πηγές μου λένε ότι σε ένα επεισόδιο μόνο θα σε δούμε, αφού ειδικά το κορίτσι σου ήρθε σε απόγνωση. Εμ τι περιμένατε, ότι θα πάτε στο Celebrity Travel του Κοκλώνη; Άκου τώρα τι άλλο μαθαίνω. Η μεγάλη έκπληξη είναι, λένε, η Χριστίνα Κολέτσα, ενώ ο πιο ανταγωνιστικός ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ακολουθεί. «Το Survivor μπροστά στο Asia είναι για παιδάκια» μου λένε οι ίδιοι άνθρωποι. Η αποχώρησή σας θα φέρει ένα νέο ζευγάρι στο παιχνίδι επίσης μαθαίνω.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί το όνομα του συντρόφου που δεν είχες ξεπεράσει όταν μπήκες στο παιχνίδι. Δυστυχώς αυτή η σχέση που σε σημάδεψε, όπως μου λένε, ήταν καταδικασμένη. Το γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να το πούμε, ο λόγος είναι σοβαρός…. Όσο γι’ αυτό το… αίσθημα που βλέπουμε στο Survivor με τον Μαρτίκα, βρε παιδιά, στις «Οικογενειακές Ιστορίες» καλύτερα έπαιζαν οι άνθρωποι, που ούτε αυτοί ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (γιατί το καλύτερο το φυλάμε για το τέλος): Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Love Island – ναι, είναι πλέον επίσημο. Ένα άκρως τολμηρό concept, που κάνει το The Bachelor να μοιάζει παιδικό πρόγραμμα. Η ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως την επόμενη σεζόν θέλει να δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τα όριά της (μαζί με τα δικά μας). Εξάλλου στο κανάλι του Φαλήρου θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σύντομα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, αλλαγές που δεν θα φέρουν χαρά σε όλους…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ