Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια επισφράγισαν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο καλός τους φίλος Στέφανος Κωνσταντινίδης, τους τηλεφώνησε την ώρα που βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και του μίλησαν

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης. «Παιδιά δε χρειάστηκε να με πείσει. Ενθουσιάστηκα από μόνη μου. Χοροπηδούσα. Προσπαθεί τώρα να με πείσει ότι αυτό θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και του λέω ότι αποκλείεται» είπε με τη σειρά της η Κρίστη Καθάργια.

«Ο Γιώργος δε με έπεισε για να πάω στο Asia Express και εγώ δεν τον έπεισα για βάλει κοστούμι στον γάμο, μου τα έφερε από μόνος του» είπε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια.

Το ζευγάρι έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και με κουμπάρο του τον Γιώργο Κατσινόπουλο στη βίλα Μπιάνκα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση γράφοντας στα social media: «Αυτά από εμάς…. Και στα δικα σας!», ενώ παράλληλα δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες. Σε μια από αυτές οι νεόνυμφοι ανταλλάσσουν ένα φιλί γεμάτο πάθος, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα ποζάρουν με τον γιο της, Κρίστη, ή τον κουμπάρο τους, αλλά και όλα τα πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τους ξεκίνησαν μαζί από το σπίτι με προορισμό τη βίλα όπου παντρεύτηκαν, με τον Γιώργο Κατσινόπουλο να βρίσκεται εκεί κάνοντάς τους αστεία. Την ώρα του γάμου τους, ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε για ακόμα μια φορά μπροστά στην αγαπημένη του ζητώντας τη να τον παντρευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ