Μη μου στεναχωριέσαι που σε χτυπάνε. Το αντίθετο θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση. Πάντα έτσι δεν έκαναν; Σε κάποια όμως έχουν δίκιο Μάρκο, θα στο πω κι εγώ και μη μου θυμώσεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει, οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θα μου πεις, κοντεύουμε να πάμε στο άλλο άκρο. Ξέρεις ότι έρχομαι και σε βλέπω στο θέατρο κάθε χρόνο. Το καλύτερό μου είναι όταν κατεβαίνεις στον κόσμο και τον πειράζεις. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλούν να κάτσουν μπροστά για να τους προσέξεις. Κανέναν δεν έχω δει να ενοχλείται. Έχουν όμως υπάρξει αστεία σου που με έχουν φέρει σε άβολη θέση ως θεατή.

Από την άλλη και ταλαντούχος είσαι και καλός άνθρωπος είσαι και (πάρα) πολλούς ανθρώπους βοηθάς αθόρυβα. Ούτε ομοφοβικός είσαι στη ζωή σου, αν και ορισμένα αστεία σου μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Και φυσικά πρώτα σατιρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό και μετά όλους τους άλλους. Επίσης είσαι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους στον χώρο σου, δίνοντας ταυτόχρονα δουλειά σε δεκάδες οικογένειες. Και νοιάζεσαι πολύ για τους συνεργάτες σου, η πόρτα σου είναι πάντα ανοιχτή για όλους.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδύεται στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 την Χαρίκλεια, 

Η αλήθεια είναι ότι έχεις κερδίσει πολλά χρήματα θυσιάζοντας προσωπικές χαρές. Αλλά ξέρεις πώς είναι να είσαι με άδειο πορτοφόλι, όπως το ξέρει και μεγάλο μέρος του κοινού σου που στερείται για να έρθει να σε δει από κοντά. Και είσαι από αυτούς που δεν εξαφανίζονται μετά την παράσταση, αλλά δίνεις αυτόγραφα και φωτογραφίζεσαι για ώρες με όλον τον κόσμο που σχηματίζει ουρές έξω από το καμαρίνι σου (μόνο ο covid το χάλασε λίγο αυτό).

Ταυτόχρονα είσαι και ο μπαμπάς του Χάρη, που θα ξυπνήσει την άλλη μέρα πολύ νωρίς για να τον πας στο ποδόσφαιρο, είσαι και ο σύζυγος της Έλενας, που θα πάει και στο Erthe, το φοβερό μαγαζί που έχει ανοίξει στο Μαρούσι με βιολογικά προϊόντα.

Φυσικά και το Super Mammy θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα -και βλέπουμε-, αφού πηγές από το κανάλι διαβεβαιώνουν ότι το συμβόλαιο για τη σειρά είναι ετήσιο. Αν έλειπαν τα γέλια κονσέρβα, το προϊόν θα ήταν πιο πολύ ελκυστικό. Αφού το γυρίζεις με ζωντανό κοινό, όπως μας είπαν, γιατί δεν ακούμε το δικό τους γέλιο;

Όπως επίσης χάρηκα που έμαθα ότι θα συνεχιστεί και το 5Χ5. Για την ακρίβεια σε λίγες μέρες ξεκινάς, μαθαίνω, γυρίσματα για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Στον ΑΝΤ1 σε θέλουν πολύ και θεωρούν ότι είσαι ένα από τα δυνατά τους χαρτιά. Εξάλλου για χάρη σου, «έχασαν» ένα άλλο δικό του παιδί, τη Μαρία Μπεκατώρου.

Σιγά σιγά ξεκινάς δουλειά και για το Δελφινάριο, να δω πότε θα ξεκουραστείς!

Ο κόσμος Μάρκο θέλει να σε βλέπει χαρούμενο, όχι να μπλέκεις σε αντιπαραθέσεις με αναρτήσεις που σε βλέπουμε να αμύνεσαι και να πετάς κομψά βελάκια. Εξάλλου όλοι κρινόμαστε για όσα λέμε και γράφουμε. Καταλαβαίνω ότι σε πιάνει το παράπονο και νιώθεις καμιά φορά ότι άνθρωποι του ευρύτερου χώρου σου δεν θέλουν να υπάρχεις.

Η περίπτωση σου θυμίζει λίγο τον Πέτρο Κωστόπουλο (που τον είχες διαδεχτεί κάποτε στο πρωινό του Mega) που τον κατηγορούσαν όλοι για τον ηθικό ξεπεσμό της ελληνικής κοινωνίας. Αν όντως το χιούμορ σου φταίει για όλα τα λανθασμένα κοινωνικά στερεότυπα που διαιωνίζονται από γενιά σε γενιά, τότε πραγματικά σε θεωρούν πολύ ισχυρό.

Φυσικά φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πολύ καλά πως το φανατικό κοινό σου που έρχεται να σε δει από όλα τα μέρη της Ελλάδας, δεν θα δώσει σημασία σε όλα αυτά. Μακάρι να βγεις ξανά στη σκηνή του Παλλάς (συγγνώμη κυρία Ακρίτα) να ερμηνεύσεις και άλλους ρόλους που δεν έχουν γραφτεί για σένα. Γιατί θα στο ξαναπώ, είσαι πολύ ταλαντούχος Μάρκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ