Τρία συνεχόμενα καλοκαίρια η Έλενα Τσαβαλιά τα πέρασε στο Δελφινάριο συμπρωταγωνιστώντας με τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή σε μια σειρά από sold out παραστάσεις. Στο θέατρο του Πειραιά την συνάντησε και η κάμερα του okmag.gr. Η ηθοποιός μας μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, το νέο της επιχειρηματικό βήμα καθώς και το βιβλίο με συνταγές για cupcakes που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις Key Books.

Για τον Μάρκο Σεφερλή

«Οφείλω να είμαι παρούσα δίπλα στον Μάρκο και σε ότι εκείνος θελήσει. Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σειρά που δεν κάνω διακοπές -ελπίζω να είναι το τελευταίο», δηλώνει. «Ο Μάρκος ως οντότητα, ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης χωρίς να πει τίποτα δίνει τη δική του απάντηση. Είναι αυταπόδεικτα καλός».

Για το νεό της επιχειρηματικό βήμα

Το καφέ Erthe ξεκίνησε μέσα στην πανδημία. Είναι κάτι που την άγχωσε; «Έχω μάθει από τον Μάρκο ότι τα πολύ μεγάλα βήματα τα κάνουμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Είναι κάρμα μας αυτό; Δεν ξέρω… Οπότε πορεύτηκα με αυτό».

Για το βιβλίο της

Ο τίτλος του είναι Say Cake. «Είναι ένα βιβλίο που ξεκίνησε από την επιθυμία του γιου μου, γιατί όλα περιστρέφονται γύρω από τον Χάρη, να φτιάξω ένα κέικ για εκείνον και να μην το πάρω έτοιμο».

Δείτε όσα μας είπε στο παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ