Ο Μάρκος Σεφερλής είναι κυριολεκτικά ο πιο ακούραστος άνθρωπος στην εγχώρια showbiz. Σίγουρα ούτε ο ίδιος θυμάται από πότε έχει να πάει διακοπές αφού όλα τα τελευταία χρόνια παίζει στο «Δελφινάριο» έξι μέρες την εβδομάδα. Σε μια «μέτρια» μέρα έχει 800 άτομα κοινό, τα Σαββατοκύριακα φτάνει τα 1200. Καθημερινά, καταφθάνουν γεμάτα πούλμαν από την Περιφέρεια, παρακολουθούν την παράσταση (σχεδόν 4 ώρες, χωρίς διάλειμμα λόγω covid) και επιστρέφουν κατευθείαν στις πόλες τους ταξιδεύοντας όλη νύχτα.

Η πανδημία μπορεί να τον «φρέναρε» για πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα, όχι όμως για πολύ αφού στα μέσα της σεζόν ξεκίνησε γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 στον ΑΝΤ1, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει γυρίσματα για την πρώτη ελληνική κωμική σειρά, με προσωρινό τίτλο «Μαμα-τσίτα» που θα μαγνητοσκοπείται μπροστά σε ζωντανό κοινό. Ταυτόχρονα, θα παίζει 7 μέρες την εβδομάδα στο «Περοκέ». Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά; «Για τον Μάρκο αυτή είναι η τυπική καθημερινότητά του» μου είχε πει παλιότερα η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία τον συντροφεύει στη σκηνή για άλλο ένα καλοκαίρι. «Δεν κοιμάται πάνω από τέσσερις ώρες την ημέρα».

Στη φετινή παράσταση με τίτλο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά», πέρα από τα σατιρικά του σκετς που τόσο αγαπάει το κοινό του, κάνει λίγο πριν από το φινάλε την ανατροπή με ένα νούμερο κοινωνικό στα όρια του δραματικού. Το κοινό στην αρχή νιώθει λίγο αμήχανα, ακριβώς γιατί δεν το περιμένει, στη συνέχεια όμως χειροκροτάει συνέχεια. δακρύζει και κάποιοι θεατές φωνάζουν «μπράβο Μάρκο». Δεν θέλουμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα, για να μη χαλάσουμε την έκπληξη.

Τον συναντήσαμε την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, την ώρα που η μακιγιέζ του, η Εύη, τον μεταμόρφωνε σε Ντάφυ, τον «αγαπημένο» του ήρωα από το φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι πάντως πως η πιο ξεκαρδιστική μεταμφιέσή του για εμάς ήταν η λοιμοξιωλόγος Ματίνα Παγώνη και η (πολύ) σέξι διάθεσή της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ