Μπορεί ο Σάκης Κατσούλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνουν ότι μετά το Survivor δεν είναι ξανά ζευγάρι, ωστόσο, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται.

Μία μέρα μετά τον τελικό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Μαριαλένα επισκέφθηκε τον Σάκη στο κατάστημα ρούχων που διατηρεί στο Περιστέρι, ενώ ακολούθησε κι άλλη συνάντηση, για δείπνο μαζί με καλούς τους φίλους, αλλά και τους γονείς του νικητή του Survivor.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήγαν θέατρο, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν την παράσταση που του Μάρκου Σεφερλή, “Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά“. Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο ηθοποιός ανεβάζει παράσταση στο Δελφινάριο και το Survivor δεν θα μπορούσε να λείπει από τα “νούμερα” που έχει σχεδιάσει για να διασκεδάσει το κοινό του.

Στην παρέα τους ήταν επίσης ο Τριαντάφυλλος με την σύζυγό του, Δήμητρα και τον γιο τους, Νικόλα, αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου. Όλοι μαζί παρακολούθησαν την παράσταση από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου και χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημά τους στους συντελεστές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο ένας δεν άφησε το χέρι του άλλου, ενώ όταν ο Μάρκος Σεφερλής τους ανέβασε στη σκηνή, η Μαριαλένα δεν δίστασε να καθίσει στα πόδια του Σάκη κι εκείνος να την αγκαλιάζει τρυφερά.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ