Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας και μίλησε στην εκπομπή Love It για την απόφασή της. «Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα και παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο να μην ρισκάρω. Ήξερα ότι είχα ένα θέμα με το στομάχι, απλώς έπειτα από 4 μήνες διατροφής και κυρίως με την καρύδα μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και έχω ακόμα πολύ οξείς πόνους», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε σε περιστατικά στο reality επιβίωσης και στους πρώην συμπαίκτες της.

«Οι περισσότεροι θέλουν να παραμείνουν και είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Ο Τάκης θεωρώ ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει στο Survivor. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι κάνει στρατηγική. Προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί και off camera, έτσι ώστε on camera όταν τους πει το παραμικρό αυτοί να κάνουν «μπαμ» και εκείνος να βρει πάτημα και να θυματοποιηθεί», σχολίασε αρχικά για τον Τάκη Καραγκούνια.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έριξε τα βέλη» της στη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έριξε τα βέλη» της στη Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέροντας:

«Η Βρισηίδα σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει πολλές φορές πράγματα του τύπου «εγώ είμαι η πιο εύστοχη», «εγώ είμαι η πιο καλή». Εν μία νυκτί η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας πριν από μια ψηφοφορία και να με κατηγορήσει εμένα με τον χειρότερο τρόπο ότι «έχω στήσει τα πράγματα», ότι εγώ «λέω ότι είναι τρελή» και κατάφερε τον σκοπό της επειδή η Μυριέλλα επειδή είναι αθώα πείστηκε, αλλά κατάλαβε το λάθος της και ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Η Βρισηίδα δεν γνωριζόταν με τη Μυριέλλα πιο πριν. Προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα, αλλά επειδή την ξέρω καλά, η Μυριέλλα έλεγε αλήθεια. Θα κάτσεις να μιλήσεις για την προσωπική μου ζωή, για το ποιόν μου, να πεις ό,τι χειρότερο υπάρχει χωρίς να με ξέρεις; Μου έχουν μεταφερθεί πληροφορίες ότι δεν έβγαινε ένα καλό προφίλ για τη Μυριέλλα, αλλά πάντα τη στήριζα πολύ. Η ίδια η Μυριέλλα ξέρει ότι της είπα πολλούς λόγους που είχα απομακρυνθεί. Κάποια στιγμή η Μυριέλλα έχασε τον εαυτό της στο παιχνίδι»

Για τον Απόστολο Ρουβά είπε: «Αν ήθελα να το παίξω καλή στον κόσμο, θα το έπαιζα όλο τον καιρό καλή. Η ομάδα ήταν σε μία φάση που δεν χωράει πλέον να κοιτάξεις τη φιλία. Ο Απόστολος μετά την Ασημίνα ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος.

Σε σχέση με την παρουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε:

«Η Ασημίνα είναι μία πάρα πολύ καλή παίκτρια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε “κάνει κοιλιά” αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα λόγω ψυχολογίας θεωρώ. Πιστεύω πολύ σε εκείνην και τις δυνατότητές της, όμως το διάστημα που ήταν η ψηφοφορία, η Ασημίνα δεν έφερνε πολλές νίκες. Είχα για εκείνην μία πολύ καλή εικόνα, όμως στην πορεία άρχισαν να γίνονται πολύ περίεργα τα πράγματα, τα οποία έγιναν κόκκινα σημαιάκια. Για παράδειγμα, όταν λες για τον Κατσαούνη ότι “είναι αδελφός μου” και πίσω από την πλάτη του, γυρνάς και λες σε μένα και στα υπόλοιπα αγόρια να μην τον εμπιστευόμαστε, εμένα μου δείχνει ένα άτομο λίγο διπρόσωπο. Υπάρχει και λόγος ότι δεν έχει κρατήσει κανένα φίλο. Η Ασημίνα πήγε να τα ξαναβρεί με τη Σοφιάννα Αβραμάκη όταν έγινε η ένωση και η Σοφιάννα δεν ήθελε να ξαναγίνει κολλητή της».

Το τηλεφώνημα του Άρη Σοϊλέδη

Πώς σχολίασε το τηλεφώνημα του Άρη Σοϊλέδη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου; «Είναι ένα λάθος που έκανε ο Άρης. Ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότεροι στο Survivor έχουν ρωτήσει και προσπαθήσει να ψάξουν να γίνει κάτι τέτοιο. Μην τον σταυρώνετε εσείς οι ίδιοι, οι οποίοι ψάχνατε να κάνετε το ίδιο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζεις και δε σκέφτεσαι καθαρά. Και για τον Άρη η Μαρία είναι ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή του».

Ποιους παίκτες θα ήθελε να δει στον τελικό;

«Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Άρη οϊλέδη, τον Στάθη Σχίζα, τον Νίκο Γιάννη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ