Οι ειδήσεις σε τίτλους:

Η Κατερίνα Καινούργιου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha. Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της στο «Πρωινό Μας». Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο σε διαφορετικά ξενοδοχεία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ώστε να μην έρχονται σε επαφή. Τα ζευγάρια του J2US έκαναν το πρώτο τους γύρισμα για τα intro της πρεμιέρας. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού «τα έσπασε» με τον ΑΝΤ1. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του με τη ζώνη προβολής του Dragon’s Den και το κανάλι του Αμαρουσίου δεν χαίρεται πολύ με κάτι τέτοια.

Αναλυτικά τα νέα της ημέρας:

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία της με την Barking Well και τον Alpha, απλά η ανακοίνωση έπρεπε να γίνει από το κανάλι όταν εκείνο έκρινε. Υπάρχουν κάποιες εισηγήσεις για αλλαγές στην ομάδα που την πλαισιώνει, αλλά ακόμα είναι νωρίς για συζητήσεις. Όσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είναι πολύ πιθανό να αξιοποιηθεί την επόμενη σεζόν (και) σε άλλη παραγωγή της Barking Well, πιθανότατα στο Fame Story, όπως έχει ήδη γραφτεί.

Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να έχει την απόλυτη στήριξη του ΣΚΑΪ γι’ αυτό κιόλας αποτέλεσε την πρώτη και μοναδική επιλογή για την παρουσίαση των τεσσάρων live του The Voice. Αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αναζήτηση κατοικίας στα βόρεια προάστια ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στα πλατό του καναλιού στο Μαρούσι.

Η Κατερίνα Δαλάκα φέρεται να επικοινώνησε όχι μόνο με την οικογένειά της αλλά και με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Οι δικοί τους άνθρωποι είναι σίγουροι πως οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί. Όσο για την Ασημίδα Χατζηανδρέου που δεν έχει δει την Κατερίνα Δαλάκα μετά την απομάκρυνσή τους από το Survivor, δεν έχει πάρει ακόμα το κινητό της, ενώ την ίδια στιγμή ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης δηλώνει πως δεν θέλει να μιλήσει ξανά δημόσια για το Survivor. Το άλλο Σάββατο πάντως, 18/2, θα είναι καλεσμένος στο «Σπίτι με το Mega» μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη -οι τρεις τους εμφανίζονται μαζί στην Αυτοκίνηση.

Η πολυσυζητημένη επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου έμεινε τελικά στα χαρτιά. Η παρουσιάστρια και ο σταθμούς είχαν… δημιουργικές διαφωνίες οπότε ο αρραβώνας δεν κατέληξε σε γάμο αλλά σε χωρισμό με κοινή συναίνεση. Η ίδια πάντως δεν δηλώνει δυσαρεστημένη αφού εκείνη ήταν ουσιαστικά που δεν είχε διάθεση να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της, που δεν ήταν οικονομικής φύσης. Οπότε πλέον αναζητείται η αντικαταστάτριά της αφού, όπως έχουμε ήδη πει, υπάρχουν ήδη ενδιαφέρον για χορηγίες και το πρόγραμμα πρέπει να βγει στον αέρα.

Το Dragon’s Den δυσκολεύεται στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά έτσι όπως είναι φέτος διαμορφωμένες οι prime time ζώνες δύσκολα θα μπορούσε να βρει μια ευνοϊκή θέση στο πρόγραμμα του σταθμού. Εξάλλου πρόκειται για ένα project που δεν απευθύνεται σε όλους, με μια επιτροπή άγνωστη στο ευρύ κοινό και έναν παρουσιαστή που η τελευταία του επιλογή («Φάρμα») δεν ευτύχησε στους πίνακες τηλεθέασης…

Όταν ο Τζέιμς συνάντησε τον Κώστα

Και μια πληροφορία που ίσως να μην έχει αναδειχτεί όσο θα της άξιζε. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής θα βρίσκονται στο Dodo’s της Άγιας Παρασκευής συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας- υπάρχει και ένα κλείσιμο ματιού εδώ, αφού και οι δυο βρίσκονται σε διαμάχη με την τουρκική παραγωγή του Survivor.

«Βρεθήκαμε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα» λέει ο Τζέιμς στο okmag. «Καθώς μιλούσαμε για το παιχνίδι, μας έρχονταν ειδοποιήσεις για το τραγικό συμβάν στην Τουρκία. ”Κοίτα με τι ασχολούμαστε και δίπλα μας συμβαίνουν όλα αυτά”. Τότε του είπα πως όταν είχα φύγει εγώ από το παιχνίδι είχα συγκεντρώσει 3,500 ευρώ με το Χαμόγελο του παιδιού για την μπλούζα που φορούσα στο Survivor. ”Δεν κάνουμε και εμείς τώρα ένα φιλανθρωπικό;” μου είπε αυθόρμητα τότε. “Αφού όλοι περιμένουν να μιλήσω, στο live που θα κάνουμε το βράδυ να ανακοινώσουμε ότι θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για την Τουρκία και τη Συρία”. Έχει πάει ήδη πολύ καλά η πρωτοβουλία μας, η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ