Το Survivor All Star είναι εδώ, κάνει απόψε πρεμιέρα και θέλετε δεν θέλετε θα το βλέπετε να πρωταγωνιστεί καθημερινά και στην πρωινή ζώνη, με αναλύσεις, σπόιλερ και «αποκλειστικές» συνεντεύξεις από όποιον έχει φάει έστω και μια φορά στη ζωή του καρύδα Δομινικανή.

Μια μικρή φωτιά άναψε η συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή στη φίλη του Ελένη Βουλγαράκη. Τι μας είπε λοιπόν; Ότι τη στιγμή που έκανε την επανάστασή του και ζήτησε περισσότερα χρήματα για να παραμείνει όταν το παιχνίδι πήρε παράταση, του πρότειναν ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που λαμβάνουν φέτος οι διάσημοι παίκτες. Εμείς το ψάξαμε λίγο και ένα τροπικό πουλάκι μας είπε ότι του πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Το ίδιο φλύαρο πουλάκι μας είπε ότι, όντως ο Τζέιμς είχε κινητό μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν τον έπιασαν ποτέ στα πράσα, όπως είχαν πιάσει τον Άρη Σοϊλέδη, που δεν ήταν κιόλας δική του η συσκευή. Και πως υπήρξε και άλλος παίκτης με κινητό στον προηγούμενο κύκλο που επίσης δεν πιάστηκε ποτέ. Και πως ακόμα οι περισσότεροι παίκτες είχαν επικοινωνήσει με τους δικούς τους όταν τους πήγαν στο ξενοδοχείο πριν από την Ένωση. Πώς το έκαναν; Χτύπαγαν την πόρτα των διπλανών δωματίων όπου διέμεναν τουρίστες και τους παρακαλούσαν να μιλήσουν με what’s app και viber με Ελλάδα!

Το ίδιο καλό πουλάκι μου είπε όμως και κάτι άλλο, ακόμα πιο σημαντικό. Ότι ο λόγος που αποχώρησε ο Τζέιμς είναι γιατί απαίτησε τότε να πάρει το ίδιο ποσό και ο κολλητός του, ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Και πως τότε ο Μπάρτζης θεώρησε υποχρεώσή του να στηρίξει τον φίλο του και να αποχωρήσει και εκείνος οικειοθελώς. Σε αντίθεση με τον πρώτο, η Παραγωγή συγχώρεσε τον δεύτερο μιας και τουλάχιστον εκείνος δεν έσπασε το συμβόλαιό του με τη συμμετοχή του σε άλλο τηλεοπτικό project πριν τελειώσει η χρονιά.

Ο Τζέιμς μάλιστα δέχτηκε πρόταση να γίνει σχολιαστής Survivor στην Super Κατερίνα, αλλά τελικά θα τον βλέπουμε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου- και σε αυτό μου λένε τον επηρέασε πολύ ο καλός του φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Για να δούμε τώρα που αποκαλύφθηκε ο έρωτας του Bo (για τους φίλους Μπάμπης) με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, αν η σατανική παραγωγούλα τον φέρει και εκείνον σύντομα στο Survivor All Star. ‘Ετσι κι αλλιώς και εκείνος δείχνει πιο γυμνασμένος και ετοιμοπόλεμος από ποτέ…

Όχι, δεν θέλουν να βγουν όλοι στην τηλεόραση!

Ας αλλάξουμε θέμα και διάθεση, όπως κάνει με μαεστρία τρεις φορές την ώρα κάθε πάνελ που σέβεται τον εαυτό του (και τον αρχισυντάκτη του). Από τον ΣΚΑΪ, πάμε ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Dragon’s Den, το φιλόδοξο project με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη που έκανε επιτυχία στην Αμερική με τον τίτλο Shark Tank. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και σας το μαρτυράμε τώρα είναι ότι για την επιτροπή το όνομα που ήθελαν περισσότερο δεν κατάφεραν να το πείσουν: Πρόκειται για τον ιδιοκτήτης της πετυχημένης αλυσίδας premium ζαχαροπλαστείων Fresh, και σύζυγο της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά. Μάθαμε λοιπόν, ότι ο τελευταίος ήταν μια πρόταση του παρουσιαστή καθώς οι δυο άντρες γνωρίζονται αρκετά καλά, λόγω της φιλίας που συνδέει και τους δύο με το ζεύγος Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη. Μεσολάβησαν, λένε, πολλά τηλεφωνήματα και ραντεβού αλλά τελικά ο 46χρονος jet setter επιχειρηματίας δεν είπε το πολυπόθητο ναι, όσο θετική και αν ήταν και η Βίκυ, που τον στηρίζει πάντα σε κάθε του βήμα.

Παραμένουμε τον ΑΝΤ1 και πιάνουμε το πολύχρονο μπιφ ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. Μια χτεσινή πληροφορία που ανακυκλώθηκε σε χρόνο dt έκανε λόγο για την επιστροφή του πρώτου στην πρωινή ζώνη την επόμενη σεζόν και μετακίνηση του δεύτερου στην απογευματινή απέναντι στον Νίκο Ευαγγελάτο, προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση, κάποια τηλέφωνα χτύπησαν, κάποιοι δεν χάρηκαν πολύ με αυτές τις διαρροές και γενικά… σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ο σταθμός πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση αυτή και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με τη φετινή πορεία του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη και του Γρηγόρη στη βραδινή.

Φυσικά όμως, επειδή ο καπνός δεν είναι πάντα λευκός αλλά έχει συνήθως γκρίζες αποχρώσεις, δύο δεδομένα ισχύουν. Πρώτον, ότι ο Γρηγόρης δεν σταμάτησε ποτέ να βλέπει με συμπάθεια την πρωινή ζώνη και τα ζωντανά μαγκαζίνο. Δεύτερον, ότι την εποχή που παιζόταν το καλοκαιρινό θρίλερ με τίτλο «Μένει ή φεύγει η Φαίη από τον ΑΝΤ1», είχε όντως πέσει η πρόταση περί μετακίνησης του πρώην συζύγου της στην απογευματινή ζώνη, κάτι που εκείνος όμως φερόταν να είχε απορρίψει από την πρώτη στιγμή….

Φτάνοντας στο κλείσιμο (τα λέμε εξάλλου απο εδώ και μέσα στην εβδομάδα) να πούμε ότι για άλλη μια φορά εκτιμήσαμε τη στάση της Έλενας Χριστοπούλου στη συνέντευξη που έδωσε στο «Χαμογέλα και πάλι». Είναι σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν ανοιχτά την αυτοκριτική τους λέγοντας ότι και σε εκείνους έχει συμβεί να στηρίξουν δικό τους άνθρωπο όταν είχε την ανάγκη τους; Πόσοι θα το έλεγαν αυτό δημόσια και μάλιστα από μόνοι τους; Μπράβο στην Έλενα αλλά και στη Σίσσυ που για να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα αναφέρθηκε και εκείνη στη δική της δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, χωρίς φυσικά να μπει σε περισσότερες -δυσάρεστες- λεπτομέρειες.

Bonus quiz: Ποια είναι η παρουσιάστρια που έχει τη μεγαλύτερη αγωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της που λήγει φέτος γιατί δεν έχει ακόμα κάποια ενημέρωση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ