Η Ελίνα Παπίλα ήρθε για να μείνει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα είναι στη νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζιβασιλείου. Η οικοδέσποινα μάλιστα του «Έχεις λόγο» έχει αναφερθεί στο όνομά της σε πρόσφατες δηλώσεις της ενώ έχουν ήδη γίνει και τα πρώτα δοκιμαστικά.

Θα είναι όμως η Ελίνα Παπίλα ανάμεσα στους συνεργάτες της Βίκυς Χατζηβασιλέιου; Τι απαντά η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» που τη συνάντησε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται;

«Αν θα με βλέπετε δεν το ξέρω. Δεν έχω κάτι να σου πω» δήλωσε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η Ελίνα Παπίλα δεν θα είναι στην εκπομπή και αυτό θεωρείται τελεσίδικο αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα αλλά προς το παρόν θα συνεχίσουμε να την ακούμε μόνο στο ραδιόφωνο.

Όσο για την άποψή της για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τα πιο θερμά λόγια. «Είναι εξαιρετική. Έχει μια τεράστια πορεία. Μου αρέσει γενικά και σαν άνθρωπος. Εκπέμπει μία ηρεμία και μία γαλήνη» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ