Η πρώτη αυστηρή προειδοποίηση από την παραγωγή του Survivor έπεσε στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Όχι γιατί πήγε στη ζούγκλα με τη Μαριαλένα για να βρει φαγητό, όπως λέγαμε σήμερα στο «Πρωινό μας», αλλά γιατί δεν υπάκουσε στην εντολή που είχε δοθεί σε όλους να μην γίνει καμία ανάρτηση στα social media τους μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι. Ο Γιώργος φαίνεται πως είχε δώσει τους κωδικούς του σε δικό του άνθρωπο και εκείνος έκανε story στο Instagram αφού οι παίκτες είχαν παραδώσει τα κινητά τους.

Η, δε, πρεμιέρα του Survivor All Star, φαίνεται πως συγκίνησε αρκετά το κοινό, και ειδικά τις γυναίκες 25-44, στις οποίες έκανε μέσο όρο 45,5% ενώ στις γυναίκες 15-24 έκανε 45,2%. Την πιο χαμηλή του επίδοση σημείωσε στους άντρες 45-64 με 30,5%. Συνολικά το Survivor παρακολούθησαν 1.573.000 τηλεθεατές.

Η Θεσσαλονίκη είδε Survivor περισσότερο από την Αθήνα (42,3% και 37,8%) αντίστοιχα. Η φόρα μάλιστα της πρεμιέρας ήταν τόσο μεγάλη ώστε η -αδικημένη- σειρά «Γλυκάνισος» που ακολούθησε έκανε 20,3% στο δυναμικό κοινό και 23,4% στο σύνολο κοινού (375.000 τηλεθεατές).

Πολύ το διασκέδασε #not ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας τα αποσπάσματα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ (της ίδιας εκπομπής) που τον ήθελε το Σάββατο να συνεχίζει του χρόνου δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επόμενη μέρα να βρίσκεται από τον Σεπτέμβρη μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μάλλον δεν θα συμβεί τίποτα από τα δύο και τελοσπάντων, Γενάρης είναι ακόμα, έχει καιρό να αποφασίσει ο Νικόλας.

Εκείνη που δεν έχει καιρό είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου που έφτασε σήμερα στην πρωτεύουσα από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθεί με την ηγεσία του ΑΝΤ1 για τη νέα της εκπομπή που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Την ίδια στιγμή ΔΕΝ παγώνει η εγχώρια μεταφορά του The Dr Oz Show όπως ακούστηκε. Το καθημερινό απογευματινό project του ΑΝΤ1 βρίσκεται στο στάδιο του pre-production. Αλλά με αυτά ξέρετε πως είναι, αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση μην το δένεις κιόλας.

Quiz: Ποιος καλλιτέχνης δεν είναι και πολύ πιστός στην διάσημη σύντροφό του; Κυκλοφορούν μάλιστα και γραπτά μηνύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ