Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Συρίγος μετά την είδηση για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου στο Καλαμάκι. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογήθηκε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» πως στην πλατεία στην οποία έγινε η επίθεση συχνάζει η μία από τις δύο του κόρες.

«Είναι η πλατεία που πηγαίνει η κόρη μου. Ευτυχώς την είχα χθες μαζί μου με τη μεγάλη της αδελφή, ήταν το Σαββατοκύριακο που τις έχω εγώ. Θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι η πολλοστή φορά που υπάρχουν τέτοια περιστατικά στη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν από 15 μέρες μου έκανε παράπονα ότι ήρθαν οι αστυνομικοί και ζήτησαν ταυτότητα σε όλα τα παιδιά. Γίνονται περιπολίες αστυνομικών αλλά καταλαβαίνω ότι δεν φτάνουν», περιέγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Μου λέει: “μπαμπά, δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό”. Ήρθαν τώρα 20 κουκουλοφόροι, πιτσιρίκια και αυτά, και επιτέθηκαν σε 6 παιδιά. Ξέρεις τι ερώτηση έκαναν; “Είστε από τον Άγιο Δημήτριο;”. Και πριν προλάβει να απαντήσει το παιδάκι, του επιτέθηκαν», αποκαλύπτει ο Νίκος Συρίγος.

Και συμπλήρωσε: «Η βία ξεκινάει σίγουρα μέσα από την οικογένεια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που, ακόμα και σήμερα να αλλάξουν τα μυαλά μας, πάλι τα ίδια θα γίνονται. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη βία και νομίζουν ότι το κάνουν και για καλό. Ανάθεμα εάν καταλαβαίνουν ότι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στη φυλακή».

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ