Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να μην ήθελαν να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός σε κοινές τους εμφανίσεις και να μην συζητούν για τη σχέση τους, αυτή τη φορά, πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο θέατρο Παλλάς και συγκεκριμένα στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Πρόσφατα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τον Νίκο Συρίγο λέγοντας: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι το ζητούμενο να συμβεί στη ζωή μας. Το ότι συναντιόμαστε με κάποιους ανθρώπους, το ότι βάζουμε κάποιους ανθρώπους στη ζωή μας και την καθημερινότητα μας αυτή είναι η ουσία της επαφής, έτσι ώστε να επηρεαστούμε και να βγάζουμε και άλλες πτυχές του εαυτού μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Οποιαδήποτε και να είναι η σχέση το ευτυχές είναι να συμβεί αυτό, να επηρεάσει ο ένας τον άλλο. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου υποβοήθησε να είμαι καλά. Το ότι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που είμαι γεμάτη και ήρεμη, με κάνει να είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στη δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ