Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που οι παίκτες της «Φάρμας» πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους στο τηλεοπτικό αγρόκτημα. Όλοι περιμένουν να δουν τον «Ζορό» της πολιτικής και πώς περνά την ώρα του στο τηλεπαιχνίδι. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ξυπνά πολύ νωρίς το πρωί, πριν χαράξει, κάνει την προσευχή του και μετά συνεχίζει με τον πρώτο καφέ της ημέρας. Ο πρώτος καφές του Παναγιώτη Ψωμιάδη όλες αυτές τις μέρες είναι έξω από το σπίτι του αγροκτήματος. Του αρέσει να αγναντεύει την ανατολή του ήλιου.

Οι συνήθειές του στο παιχνίδι

Ο 73χρόνος πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης κάνει έναν μεγάλο πρωινό περίπατο στο δάσος. Γνωρίζοντας καλά πως οι κάμερες καταγράφουν την κάθε στιγμή της ημέρας, εκείνος χαρίζει μοναδικές στιγμές. Μιλά με τα πουλιά, τους σφυρίζει, τραγουδά, φροντίζει τον κήπο, τα ζώα. Χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα με την παραγωγή να μην πιστεύει στα μάτια της.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως τζέντλεμαν έχει υπό την προστασία του και συμβουλεύει τις γυναίκες τηλεοπτικής παρέας. Στις δύο μέχρι τώρα δοκιμασίες μάλιστα βοήθησε πολύ να έρθουν σε πέρας όλες οι διαδικασίες. Αυτές που έχουν πραγματοποιηθεί είναι ο τρύγος και το μάζεμα των ελιών.

Η αντίδρασή του σε πρόσφατο καυγά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε πρόσφατο καυγά μέσα στο παιχνίδι εκείνος, ως ο μεγαλύτερος της παρέας, έριξε τους τόνους και φρόντισε με κάθε τρόπο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από αυτά τα πρώτα 24ώρα μέσα στο παιχνίδι πολλοί μιλούν για έναν άνθρωπο ευγενή, που ξέρει καλά το παιχνίδι των media χωρίς να αποκλείουν ότι μπορεί να είναι ένα από τα πέντε ονόματα που θα φτάσουν ως το τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ