«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως βρίσκεται στην έξοδο του ριάλιτι μετά από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και συμπαίκτες του.

Το ριάλιτι επιστρέφει σύντομα στο τηλεοπτικό αέρα αλλά οι δυσκολίες όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει ήδη για την παραγωγή. Οι παίκτες θα πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, να φροντίσουν σωστά τα ζώα και τη γη, να ανταποκριθούν στα απαιτητικά αγωνίσματα αλλά και να μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι.

Οι 18 παίκτες


ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΤΡΕΣ: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης

Η αποχώρηση

Ένας έντονος διαπληκτισμός έφερε τα πάνω κάτω μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μετά από καβγά που είχε με συμπαίκτες του. Ο άνδρας που έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο του θεάματος, επρόκειτο να επιστρέψει τηλεοπτικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής. Σε λίγες ημέρες θα σας έχουμε και την αποκάλυψη του ονόματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ