«Η Φάρμα» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ανάμεσα στους παίκτες βρίσκεται και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ο οποίος είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης ενώ έχει ασχοληθεί και με το fitness modeling και τη μόδα.

Οι παίκτες της Φάρμας:

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέντζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

Γρηγόρης Αναστασιάδης

Είμαι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης. Έχω ασχοληθεί με το fitness modeling και τη μόδα. Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν. Ένα από τα κυριότερα θέματα που δεν διαπραγματεύομαι, είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την κοινωνική ζωή μου.

Εμείς βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο νέος παίκτης που θα δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει.

Δείτε φωτογραφίες:

Όσον αφορά το ριάλιτι, πληροφορίες θέλουν τις δοκιμασίες να γίνονται πιο δύσκολες και την καθημερινότητα, να γίνεται πιο ρεαλιστική, φέρνοντας τους παίκτες ακόμη πιο κοντά στον τρόπο ζωής της υπαίθρου. Άραγε θα καταφέρουν να ζήσουν σαν πραγματικοί αγρότες; Η συνέχεια επι της μικρής οθόνης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ