Με ατύχημα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor για την Μυριέλλα Κουρεντή, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου. Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης η αλλά και η ψυχολογική πίεση φαίνεται πως έχουν φέρει την παίκτρια των Διάσημων στα όρια της.

Όπως είδαμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα. Tο ατύχημά της όπως φαίνεται την έβαλε σε σκέψεις αφού η ίδια εξέφρασε τις σκέψεις τη να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα είπε: «Aν ήξερα ότι θα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ, δεν θα έμπαινα κι ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι εδώ και μάχομαι δεν ξέρω και εγώ πόσες μέρες, νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες. Μπορεί να ήταν πάρα πολύ αστείο σαν θέαμα (η πτώση της), αλλά αυτό που επακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο. Θα φύγω! Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά».

Όπως βλέπουμε επίσης στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως κάποιοι από τους παίκτες δεν τα κατάφεραν να συνεχίσουν.

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Open Weekend μάθαμε μερικά από τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι για κάθε βδομάδα παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι λοιπόν ο Βαλάντης, που αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακολουθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος παίρνει για κάθε βδομάδα παραμονής του στο Survivor 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έρχεται τη Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000 ευρώ. Ακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αμείβεται με 3.500 ευρώ τη βδομάδα και η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ. Τέλος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που αποχώρησε οικειοθελώς, είχε κλείσει για 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

Όσον αφορά τους Μαχητές, τα χρηματικά ποσά που παίρνουν στο Survivor ανά εβδομάδα διαφέρουν κατά πολύ από εκείνα των Διάσημων. Όπως αποκάλυψε και ο Κόρο από το περσινό Survivor, τα χρήματα που έπαιρναν ήταν 1.000€ την εβδομάδα. Συνεπώς, σε αυτό το ποσό θα κυμαίνονται και τα χρήματα που παίρνουν οι Μαχητές φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ