Ο νέος κύκλος του Survivor έχει ξεκινήσει δυναμικά, με την ομάδα των Διάσημων να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν για ακόμη μια χρονιά έβαλε τα δυνατά του κι έκανε ένα πολύ καλό κάστινγκ.

Όμως όπως φαίνεται αυξήθηκαν σημαντικά τόσο οι απαιτήσεις των παικτών, όσο και τα χρηματικά ποσά. Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Open Weekend μάθαμε μερικά από τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι για κάθε βδομάδα παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι λοιπόν ο Βαλάντης, που αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακολουθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος παίρνει για κάθε βδομάδα παραμονής του στο Survivor 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έρχεται τη Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000 ευρώ. Ακολουθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αμείβεται με 3.500 ευρώ τη βδομάδα και η Βρισηίδα Ανδριώτου με 2.800 ευρώ. Τέλος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που αποχώρησε οικειοθελώς, είχε κλείσει για 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

Όσον αφορά τους Μαχητές, τα χρηματικά ποσά που παίρνουν στο Survivor ανά εβδομάδα διαφέρουν κατά πολύ από εκείνα των Διάσημων. Όπως αποκάλυψε και ο Κόρο από το περσινό Survivor, τα χρήματα που έπαιρναν ήταν 1.000€ την εβδομάδα. Συνεπώς, σε αυτό το ποσό θα κυμαίνονται και τα χρήματα που παίρνουν οι Μαχητές φέτος.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι επικεφαλής της Acun Medya κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να ισχυροποιήσουν το προϊόν τους απέναντι στον ανταγωνισμό. Η πιο δυναμική κίνησή τους, ήταν η ενδυνάμωση της ομάδας των Διασήμων με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στα αγωνίσματα- ώστε να μην κερδίζουν συνεχώς οι Μαχητές και βαρεθεί το κοινό. Μετά τις πληροφορίες για την είσοδο του ποδοσφαριστή Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, επιβεβαιώνονται τώρα και οι φήμες που ανέφεραν το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ