Οι αποκαλύψεις που έγιναν την Τετάρτη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έχουν και συνέχεια. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Κωνσταντίνος Πεταλωτής έχει ήδη πετάξει για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Μανουσακίδου, ο Σερραίος δημοσιογράφος και εκδότης είχε βγάλει από Σεπτέμβριο εισιτήρια να πάει στον Άγιο Δομίνικο με δική του παρέα. Όπως δήλωσε η ρεπόρτερ, «μίλησα μαζί του. Ο Κωνσταντίνος δεν πάει Survivor. Επειδή πέρυσι έβλεπε το ριάλιτι και του άρεσε πολύ το μέρος έκλεισε εισιτήρια για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Όταν είδε την πρώην του τηυ Μυριέλλα στο Survivor, εκείνος είχε ήδη κανονίσει να πάει». Πρόκειται λοιπόν για σύμπτωση ή μήπως ο Ατζούν αναμένεται να τον αξιοποιήσει στο ριάλιτι;

Η παρατήρηση μάλιστα που ακούστηκε στον «αέρα» της εκπομπής του Open, πως η απόσταση από τα resorts μέχρι την παραλία των Διασήμων είναι πολύ μικρή, μόλις 3 χιλιόμετρα, φούντωσε ακόμη περισσότερο τις εικασίες. Σίγουρα και αυτό το γεγονός δίνει επιπλέον ίντριγκα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως δήλωσε η ρεπόρτερ της εκπομπής. «ο Κωνσταντίνος δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση. Μάλιστα τόνισε πως θέλει να τελειώνει αυτό το θέμα γιατί ανήκει στο παρελθόν». Τέλος, συμπλήρωσε πως ο δημοσιογράφος έφυγε χθες Τετάρτη από την Ελλάδα και πως θα είναι στον Άγιο Δομίνικο έως τις 24 του μήνα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης,, η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο είχε σχέση με τον γοητευτικό Σερραίο εκδότη και δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Πιο συγκεκριμένα ειπώθηκε πως με τον Λυγνό είχαν χωρίσει από τον Μάιο και πως από τότε έχουν παραμείνει καλοί φίλοι. άλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Μυριέλλα Κουρεντλη και ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής γνωρίστηκαν στα τέλη Ιουλίου όταν ο Σερραίος δημοσιογράφος της πήρε συνέντευξη για το περιοδικό Profile. Ο έρωτάς τους κράτησε μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Οι δυο τους χώρισαν λόγω της απόστασης. Και μπορεί να βρέθηκαν στην Αθήνα και μετά αλλά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν το ειδύλλιο θα αναθερμανθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ