Το Survivor φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει τους χρήστες του Twitter που σχολιάζουν ασταμάτητα όλες τις εξελίξεις. Φυσικά, ήδη έχουν ξεχωρίσει τους αγαπημένους τους παίκτες αλλά και αυτούς που αγαπούν να μισούν. Αυτός που έχει κερδίσει την «καρδιά» τους και μονοπωλεί τα σχόλια είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Πολλοί κάνουν ήδη λόγο για τον νικητή του Survivor, με τον Απόστολο Ρουβά να έχει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις τους.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι παίκτες του Survivor που δημιουργούν εκνευρισμό στους χρήστες του Twitter. Ένας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβιώσης κατάφερε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των tweets της Τρίτης.

Το Twitter τα έχει βάλει με τον φαρμακοποιό αλλά φαίνεται πως και οι συμπαίκτες του στο Survivor, στην 5η μέρα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο έχουν αρχίσει να παραπονιούνται για εκείνον.

https://twitter.com/Jimandr2/status/1475941419944710148

Ποιος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι 45 ετών. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του» ενώ μετρά ήδη 13 βαφτιστήρια. Στο Survivor μπήκε γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού.

Τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Ο ίδιος δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ