Με λόγια αγάπης αποχαιρέτησε τη σύντροφό του, Πελαγία Καζολέα, ο Γιώργος Καβακάκης μετά την αποχώρηση από τo Survivor. Το γνωστό μοντέλο που είναι ζευγάρι με την πρώην πια παίκτρια του reality επιβίωσης, τη στήριξε όσο ήταν στο παιχνίδι και τώρα την περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Πελαγία Καζολέα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι και το μήνυμα αγάπης του συντρόφου της συγκινεί.

Η αποχώρησή της Πελαγίας Καζολέα χθες βράδυ έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στην ομάδα των Μαχητών. Άλλοι χάρηκαν καθώς τη θεωρούσα αδύναμη παίκτρια και άλλοι έκλαψαν αφού είχαν δεθεί αρκετά μαζί της.

Όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ο σύντροφός της , τη στήριζε μέσα από τα social media. Και φυσικά, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού από τον Γιώργο Λιανό, έστειλε το δικό του μήνυμα. Ο Γιώργος Καβακάκης δήλωσε περήφανος για «το ήθος και την αξιοπρέπεια» της συντρόφου του.

Η αποχώρηση από την Πελαγία Καζολέα και το μήνυμα από του συντρόφου της

«Σ’ αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος – αξιοπρέπεια – σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός ξέρει τι κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καβακάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποχώρησή της, επιβεβαίωσε τα spoilers του okmag.gr. Αμέσως μετά την ανακοίνωση η Ασημίνα και η Σοφιάννα βαλάντωσαν στο κλάμα. Μάλιστα λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα η Πελαγία δήλωσε: «Θέλω να παραμείνω είναι κάτι που το είπα από το πρώτο δευτερόλεπτο που βγήκα υποψήφια. Θεωρώ ότι δεν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, περιμένω φυσικά να δω την απόφαση του κοινού αλλά σε κάθε πιθανότητα είμαι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη με τον εαυτό μου, γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν έχω αλλοιώσει ούτε στιγμή τον χαρακτήρα μου, γνώρισα ανθρώπους που δεν θα γνώριζα στην έξω μου ζωή και με κάποιους θα κρατήσω επαφές και με κάποιους άλλους όχι. Είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Είμαι πολύ χαρούμενη με ό,τι προκύψει».

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η παίκτρια των Μαχητών τόνισε; «Η αλήθεια μου προφανώς άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε κάποιους περισσότερο άρεσε το show και η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους. Θα τους δω όλους στον τελικό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δω την Ασημίνα στον τελικό και όποιος άλλος είναι άξιος και από προσωπικότητα και από αγωνιστικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ