Με διαφορετική διάθεση από τους τηλεθεατές είδε τα όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο του Survivor ο Γιώργος Καβακάκης. Το γνωστό μοντέλο και η σύντροφός του Πελαγία Καζολέα είχαν χθες επέτειο δύο χρόνων στη σχέση τους. «Χθες κλείσαμε δύο χρόνια και το έβλεπα τελείως διαφορετικά όλο αυτό. Λίγο στεναχωρήθηκα που είδα την τροπή του παιχνιδιού», εξήγησε στην εκπομπή Love It, ο Γιώργος Καβακάκης για την Πελαγία Καζολέα.

Η γνωριμία του Γιώργου Καβακάκη με την Πελαγία Καζολέα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Γιώργος Καβακάκης μίλησε για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του. «Δουλεύαμε στον ίδιο Όμιλο. Ήμουν διευθυντής sports marketing εκεί και η Πελαγία είχε το HR του Ομίλου. Η Πελαγία με είχε δει. Εγώ δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό που δούλευε στον Όμιλο. Μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του Ομίλου. Είναι σημαντικό να μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς».

Η επέμβαση πριν από το Survivor

Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο εξήγησε ότι η παίκτρια πριν μπει στο Survivor, υποβλήθηκε σε μια επέμβαση που την κρατά πίσω αγωνιστικά. Ξεκαθάρισε ακόμα, ότι η πρόθεση της δεν ήταν η νίκη, αλλά η εμπειρία. «Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μια φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάι. Έχει κάνει μια επέμβαση. Πολύ πρόσφατα. Μιλούσαμε με τους γιατρούς για να δούμε αν μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό. Αλλά δεν ήταν για να μπορείς να έχεις τραντάγματα, χτυπήματα. Δεν είχαν κλείσει και πολύ καλά ακόμα τα ράμματα. Πήραμε την έγκριση του γιατρού και πήγαμε. Η Πελαγία δεν πήγε στο παιχνίδι για να γίνει νικήτρια. Πήγε για να ζήσει αυτή την εμπειρία», είπε ο Γιώργος Καβακάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ