Στο κοινό της Θεσσαλονίκης τραγουδά από την περασμένη Παρασκευή η Πάολα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρίσκει τους βορειοελλαδίτες πιο γλεντζέδες και μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη έχουν στήσει το πρόγραμμά τους στο Catalaya έτσι ώστε να κάνουν αξέχαστη κάθε βραδιά.

Ο Ηλίας Καμπακάκης

Στην πρεμιέρα της η Πάολα είχε κοντά της την 21χρονη κόρη της Παολίνα, και τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη.

Στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου βρέθηκαν και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος ο οποίος από την ερχόμενη σεζόν θα φέρει στη σκηνή το Brokeback Mountain, η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις με το The Doctor, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου η οποία φωτογραφήθηκε με τον Σάββα Σπαθαρίδη και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η Στεφανία Γουλιώτη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Φώτης Ζογλοπίτης.
Η Παολίνα, η Ζιζή Συμεωνίδου και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Στεφανία Γουλιώτη διασκέδασε με τα τραγούδια της Παόλας μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της στο The Doctor, Ορόρα Μαριόν, Αμαλία Νίνου και Αλίκη Ανδριωμένου.

Η Ορόρα Μαριόν, η Αμαλία Νίνου, η Αλίκη Ανδριωμένου, η Στεφανία Γουλιώτη και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σάββας Σπαθαρίδης.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στη συνέντευξή της στον διευθυντή του περιοδικού ΟΚ! και συνεργάτη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» Νίκο Γεωργιάδη πριν από την πρεμιέρα της, η Πάολα δήλωσε ότι ποτέ δεν ζητά μια συνεργασία και πως έχει άγχος λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμα στον τρόπο που προστατεύει την προσωπική της ζωή, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Πάολα για Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε παραταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ