Η Καρολίνα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star και φυσικά απάντησε και για τη σχέση της με τον Bo.

«Με τον Bo ήμασταν μαζί περίπου ένα μήνα. Βέβαια ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες μέρες ουσιαστικά κάπως προβλήθηκε στα social. Ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο. Ο Bo είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζω στη ζωή μου και έχει την καλύτερη καρδιά εκεί έξω», δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή «Πρωινό μας».

«Δεν με ενόχλησε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση μας. Ήταν κάτι που το είχα δεχτεί από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει και φωτογραφία που ήμασταν δίπλα δίπλα. Πολλοί μπορεί να μην το καταλαβαίνανε αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνωρίζανε» συνέχισε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

«Αν έμενα στο παιχνίδι και έμπαινε ο Bo θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω. Θα μπορούσα να του ξεκαθαρίσω face to face τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή όμως τα έφερε έτσι να γίνει έτσι» ανέφερε η Καρολίνα τονίζοντας πως είναι λογικό ο Bo να λέει ότι έχει λήξει αυτό που είχαν.

Φυσικά, η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Καρολίνας έγινε θέμα συζήτησης όχι μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο Twitter. Η πλειοψηφία των χρηστών την «δίκασε» για τον τρόπο που χειρίστηκε τη σχέση της με τον Bo.

Δεν απουσίαζαν όμως και τα υποστηρικτικά μηνύματα που δικαιολόγησαν την συμπεριφορά της επειδή ερωτεύτηκε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ