Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star και βγαίνοντας έδωσε απαντήσεις για όλα, μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Bo.

«Με τον Bo ήμασταν μαζί περίπου ένα μήνα. Βέβαια ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες μέρες ουσιαστικά κάπως προβλήθηκε στα Social. Ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο. Ο Bo είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζω στη ζωή μου και έχει την καλύτερη καρδιά εκεί έξω», δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη στον Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή «Πρωινό μας»

Η Καρολίνα συνέχισε για τον Bo λέγοντας: «Δεν με ενόχλησε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση μας. Ήταν κάτι που το είχα δεχτεί από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει και φωτογραφία που ήμασταν δίπλα δίπλα. Πολλοί μπορεί να μην το καταλαβαίνανε αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνωρίζανε.

Αν έμενα στο παιχνίδι και έμπαινε ο Bo θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω. Θα μπορούσα να του ξεκαθαρίσω face to face τι συμβαίνει. Γνωρίζω ότι είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή όμως τα έφερε έτσι να γίνει έτσι.

Είναι λογικό αυτό που είπε ο Bo ότι έχει λήξει το μεταξύ μας. Να σου πω την αλήθεια με το που ακούσαμε την ανακοίνωση αυτή το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι ευτυχώς το έμαθε όσο πιο γρηγόρα γινόταν. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει. Αυτό ήταν το άγχος μου μέσα στο παιχνίδι. Σκεφτόμουν ότι με κάποιον τρόπο πρέπει να περαστεί αυτή η πληροφορία στον Bo και να μην με περιμένει.

Ο Μάριος όντως είχε πει στον Bo ότι θα με προσέχει. Ισχύει. Αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου στην πορεία. Κατανοώ τον Bo αν το θεώρησε προδοσία αλλά όταν το είπε ο Μάριος το εννοούσε. Άσχετα που μετά εξελίχθηκαν διαφορετικά τα συναισθήματα. Από όσο γνωρίζω ήταν φίλοι με τον Bo, όχι στενοί.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι πήρε το τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και το έβγαλε και για εμένα καλώς το έκανε. Τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα το κρατήσω στα προσωπικά μου αρχεία.

Χαίρομαι που μου μεταφέρεις τα λόγια του Bo ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία. Αν μη τι άλλο ο Bo είναι ένας άνθρωπος που έχει μια από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Σφίζει από καλοσύνη. Επίσης είναι νοήμων, είναι λογικός, οπότε η κάθε είδους παρεξήγηση γίνεται με τον σωστό τρόπο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ