Ο Μαθιός και η Βασιλική ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αγάπης ενώπιον Θεού κι ανθρώπων στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Το Twitter έχει «βαφτίσει» τον τηλεοπτικό γάμο ως γάμο της χρονιάς και τις τελευταίες ημέρες δεν σταματά να γράφει για αυτόν. Εξάλλου οι υπεύθυνοι του Alpha φρόντισαν να μας κάνουν όλους μέρος αυτού του γάμου με προσκλήσεις και κουφέτα.

Λίγο πριν από το επεισόδιο που περιμένουν με αγωνία οι τηλεθεατές, στον επίσημο λογαριασμό Instagram της σειράς αναρτήθηκαν ευχές από τους καλεσμένους και πρωταγωνιστές του «Σασμού». Η ευχή της Καλλιόπης που υπεραγαπά τον γιο της ξεχωρίζει φυσικά. «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου το πρωτότοκό μου, άντε και η Βασιλική», λέει στην κάμερα. Λίγο αργότερα ο Μανώλης αφήνει υπονοούμενα όταν εύχεται «Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στο ζευγάρι, Μαθιό όμως να προσέχεις». Στη συνέχεια η δυσοίωνη ευχή του Λευτέρη Ορφανού ξεχωρίζει. «Να ευχηθώ καλή ζωή για όσο κρατήσει».

Οι Twitterάδες έπιασαν το αστείο και πολλοί γέλασαν με τη δυσοίωνη ευχή παρομοιάζοντάς τον με τη Σωσώ από τα «Εγκλήματα», ή σχολιάζοντας ότι ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν έχει αποτινάξει τον «Μελέτη» που υποδυόταν στις «Άγριες Μέλισσες».

Πάντως το Twitter στέλνει τις δικές του ευχές μέσα από την καρδιά του αφού οι ήρωες του «Σασμού» Μαθιός και Βασιλική έχουν κερδίσει εξαρχής την καρδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ