Η νέα σειρά, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, έρχεται από τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 στο OPEN και θα μας πει την πιο γλυκιά ιστορία! Το «Σαν ψέμα» φέρνει στο φως μια υπέροχη ερωτική ιστορία που θα δοκιμαστεί με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Ένα αναγκαίο ψέμα που λέει ο μπαμπάς στη μικρή κόρη του, θα μας οδηγήσει σε μια υπέροχη ερωτική ιστορία με αναπάντεχες εξελίξεις και ανατροπές. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο χάνεται ξαφνικά και δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια. Η αγάπη όμως του πατέρα είναι πάντα εκεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να περιφρουρήσει την ευτυχία της μικρής Αλίκης. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά, η ζωή επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις και δύσκολες αποφάσεις.

Η «Αλίκη» είναι η κόρη του «Πέτρου» κια την υποδύεται η μικρή Αλέξανδρα Προυντζοπούλου.

H Αλίκη είναι ένα όμορφο κορίτσι γεμάτο ζωντάνια, χαριτωμένη, έξυπνη και με «πείσμα». Έχει τον τρόπο της, ώστε να μην μπορεί να της «αντισταθεί» σχεδόν κανείς. Δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της, αλλά ζει με τεράστια λαχτάρα για τα γράμματα που -υποτίθεται- εκείνη της στέλνει. Επειδή η Αλίκη δεν ξέρει ακόμα γραφή και ανάγνωση, έχει ένα παλιό μαγνητοφωνάκι της μαμάς της όπου εκεί ηχογραφεί τις δικές της απαντήσεις στα γράμματα. Όταν στενοχωριέται βγάζει ψυχοσωματικά και αυτός είναι και ο λόγος που ο Πέτρος είναι υπερπροστατευτικός μαζί της. Όσο μεγαλώνει όμως τόσο και πιο δύσκολες γίνονται οι ερωτήσεις που θέτει στον πατέρα της. Γιατί η μαμά δεν στέλνει φωτογραφίες; Γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο;

Λίγο πριν τα έκτα της γενέθλια, η Αλίκη δεν αντέχει άλλη αναβολή. Η μαμά της, της υποσχέθηκε στο γράμμα ότι θα είναι εκεί. Κι εκείνη κάνει όλες τις ετοιμασίες για να την υποδεχθεί, όπως λαχταράει η ψυχούλα της. Συναισθηματικό παιδί, αγκαλιάζει τη Ζωή από την πρώτη στιγμή και, νομίζοντας πως είναι η μαμά της, πασχίζει να θερμάνει τη σχέση της με τον Πέτρο, ώστε να τους δει πάλι μαζί ως αντρόγυνο…

Στο video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram η μικρή Αλίκη αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

«Με λένε Αλίκη. Ζω σε ένα πολύ όμορφο σπίτι μαζί με τον μπαμπά μου, τον Πέτρο. Ο μπαμπάς μου είναι φανταστικός, ο δικός μου super ήρωας. Κάνουμε πολλά πολλά πράγματα με τον μπαμπά, όλο παίζουμε. Όταν λείπει ο μπαμπάς με προσέχει ο Ιορδάνης. Είναι πολύ καλός και μου στιάχνει τέλεια μακαρόνια με κιμά. Η μαμά μου δεν είναι μαζί μας, γιατί ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και βρίσκει αλήθειες, λέει ο μπαμπάς. Μου στέλνει συνέχεια καρτ ποστάλ, από τα μακρινά μέρη που πηγαίνει. Μου λείπει πολύ, όμως, σε λίγο καιρό θα γυρίσει. Μου το έχει υποσχεθεί.

Έχω γενέθλια θα γίνω έξι και η μαμα΄θα έρθει να σβήσουμε κεράκια μαζί, Σαν ψέμα μου φαίνεται. Θα είναι τα ωραιότερα γενέθλια του κόσμου. Θα έρθεις και εσύ στο πάρτι μου για τα γενέθλιά μου. Σε περιμένω»

Διαβάστε επίσης:

«Σαν ψέμα»: Οι χαρακτήρες της σειράς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ