Ταλαντούχα, πολυπράγμων και σε λίγους μήνες για πρώτη φορά μαμά. Ο λόγος για τη Μαρίλια Χαριδήμου, την τηλεοπτική Μάρθα στη σειρά του Open Σαν Ψέμα που ετοιμάζεται για τον πιο ξεχωριστό ρόλο της ζωής της.

Η Μαρίλια Χαριδήμου που μοιράζει τον χρόνο της. ανάμεσα στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και το ραδιόφωνο, έχει εδώ και χρόνια σχέση με τον επίσης ηθοποιό από το Famagusta, Γρηγόρη Γεωργίου. Το ζευγάρι αν και δεν κρύβεται, κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τα ευχάριστα για το μωρό.

Έγκυος ηθοποιός από το «Σαν Ψέμα» – Ο συντροφός της πρωταγωνιστεί στο Famagusta

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς Σαν Ψέμα, η Μαρίλια Χαριδήμου μιλά στο okmag για τον ρόλο της Μάρθας στη σειρά, την αλλαγή της σχέσης της με τον Σταύρο, τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης και τα σχέδιά της.

Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή στο Σαν Ψέμα;

Η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της σειράς, Σταύρο Ποταμάρη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Πάντα, είναι χαρά μεγάλη να συνεργάζομαι με τον Σταύρο γιατί εκτιμώ πολύ τη δουλειά του, αλλά και τον ίδιο ως άνθρωπο.

Open TV.

Πώς είναι η συνεργασία με τους συμπρωταγωνιστές και την ομάδα της σειράς;

Έχουμε άριστες σχέσεις με τα παιδιά. Και με τους Κύπριους, αλλά και με τους Ελλαδίτες συναδέλφους είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί και ομολογώ πως περνάμε πολύ καλά. Μάλλον θα φταίει που κουβαλάμε όλοι την ίδια τρέλα. 

Θα υπάρξει εξέλιξη στην κόντρα Μάρθας και Σταύρου;

Μπα, μάλλον αλλάζουν γραμμή πλεύσης τα παιδιά. Πάντα θα υπάρχει μια κοντρίτσα στη γωνία, αλλά στην πορεία θα βγουν ευαισθησίες και από τους δυο. Μείνετε συντονισμένοι.

Βρίσκεται κοινά στοιχεία και διαφορές με την ηρωίδα που ενσαρκώνετε;

Σίγουρα η ευαίσθητη πλευρά της Μάρθας με βρίσκει πολύ κοντά της. Από την άλλη, σε πολλά σημεία τη βρίσκω πολύ σκληρή και αδίστακτη κάτι που εμένα δεν μου ταιριάζει καθόλου.

Τι είναι για εσάς η υποκριτική;

Υποκριτική για εμένα είναι τρόπος έκφρασης. Παράλληλα είναι και η επιβίωση μου. Νιώθω πολύ τυχερή που κατάφερα αυτό που αγαπώ και με εκφράζει να το κάνω τη βασική ασχολία  μου. Δύσκολη βέβαια επιβίωση, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Θέατρο, τηλεόραση ή ραδιόφωνο; Τι ξεχωρίζετε;

Χμ… Το καθένα έχει τη χάρη του! Από τη μια η τηλεόραση που συνέχεια έχεις να αντιμετωπίσεις νέα κείμενα, καινούργιες συνθήκες, από την άλλη το θέατρο, που κάθε παράσταση είναι τόσο ίδια αλλά και τόσο μοναδική ταυτόχρονα! Και τέλος, το ραδιόφωνο που σε βάζει σε αυτόν τον κόσμο αποκλειστικά του ήχου, χωρίς εικόνα, είναι μαγική εμπειρία.

Πριν από λίγες μέρες αποκαλύψατε και τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη. Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα;

Ομολογώ πως τα συναισθήματα από την πρώτη στιγμή που το έμαθα μέχρι και σήμερα, είναι ανάμεικτα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία αλλά και φόβος για το «άγνωστο» που έρχεται. Και αυτό το ερώτημα του «αν θα τα καταφέρω». 

Ποια η αντίδραση του συντρόφου σας;

Με τον Γρηγόρη νομίζω πως σε αυτό το θέμα κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως στη σχέση μας υπάρχει αλληλοκατανόηση και πολλή αγάπη που σίγουρα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν για το μικρό αυτό πλασματάκι.

Ο Γρηγόρης Γεωργίου κινείται όπως κι εσείς στον καλλιτεχνικό χώρο. Πόσο βοηθά ή δυσκολεύει ένα ζευγάρι να κάνει το ίδιο επάγγελμα;

Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος σου να μπορεί να καταλάβει τα ωράρια της δουλειάς, όπως και γιατί δεν μπορούμε να πάμε για φαγητό με φίλους, Σάββατο βράδυ. Όταν συμβιώνεις με κάποιον του ίδιου επαγγέλματος δεν χρειάζεται να εξηγήσεις πολλά πολλά. Από την άλλη, σε ένα επάγγελμα σαν και το δικό μας που η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια είναι καθημερινότητα έχεις να ανησυχείς εκτός από εσένα και για το έτερον ήμισυ! 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας.

Μετά το τέλος της σειράς Σαν ψέμα, λέω να κάτσω σπίτι χωρίς ενοχές. Είναι μια περίοδος που νομίζω πως πρέπει να την αφιερώσω αποκλειστικά στην προσωπική μου ζωή και στο παιδί. Πιστεύω πως και οι τρεις μας πια, θα το έχουμε πολλή ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ