Η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» έχει μπει με το δεξί στη μάχη της prime time. Ήδη από την πρεμιέρα του σκαρφάλωσε στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών και όλα δείχνουν ότι θα διατηρήσει το έδαφος που κέρδισε εξαρχής.

Στην ιστορία μυθοπλασίας που μας ταξιδεύει στα 60s το Twitter έχει βρει ήδη έναν αγαπημένο χαρακτήρα. Για την ακρίβεια έναν μισητό χαρακτήρα που λατρεύει να βλέπει και να σχολιάζει. Πρόκειται για τη Βικωτρία Καρτεζίνη την οποία ενσαρκώνει η Θεοδώρα Τζήμου.

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μιλούν ήδη με θαυμασμό για τις υποκριτικές ικανότητες της Θεοδώρας Τζήμου και με δέος για τη αδίστακτη θεία της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ