Η ομάδα των Διάσημων κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor. Είχαν όλοι τεράστια επιθυμία να μπορέσουν να διαβάσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους ανθρώπων. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για αρκετούς από τους παίκτες, αφού τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από τα πρόσωπα που αγαπούν, αλλά και οι κακουχίες στην παραλία όπου καλούνται να επιβιώσουν τους έχουν κάνει να τους λείπουν πολύ. Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Ιωάννα, που είναι η καλύτερή της φίλη, αλλά και με τον Γιάννη Λυγνό, ή Τζον όπως τον αποκαλεί.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του «αλήθεια» κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτή τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω», της έγραψε ο Τζον. Η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε για τη φωτογραφία τους. «Αυτή τη φωτογραφία την τραβήξαμε την πρώτη μέρα που πήγαμε στο στούντιο, την πρώτη μέρα που γράψαμε το πρώτο μας τραγούδι στο στούντιο.

«Ο Τζον είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος που έχω μετά την οικογένειά μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τζον σε λατρεύω. Σε νιώθω συνεχώς. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου. Είμαστε alter ego ο ένας του άλλου. Ανυπομονώ να σε δω και να συνεχίσουμε το άλμπουμ μας, να κάνουμε σπουδαία πράγματα και ταξίδια».

Το μήνυμα του Τζον που η Μυριέλλα τόσο πολύ επιθυμούσε που το είχε δει και στον ύπνο της, έγινε αφορμή για να ξεσπάσει εναντίον της ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο παίκτης του Μαχητών την κατηγόρησε ότι τον «δούλεψε» και ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του Τζον και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ