Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης απασχόλησαν ιδιαιτέρως τόσο τους συμπαίκτες τους όσο και το κοινό του Survivor. Ο λόγος ήταν ότι οι δυο παίκτες των αντίπαλων ομάδων είχαν έρθει πολύ κοντά. Το φλερτ ανάμεσά τους δημιούργησε τριγμούς στις ομάδες. Ωστόσο, με την ίδια ένταση που ξεκίνησε, με την ίδια φαίνεται να τελείωσε. Όταν ο Γιώργος Κατσαούνης αντιλήφθηκε τον ρόλο που παίζει στη ζωή της Μυριέλλας ο Τζον Λυγνός ήταν απόλυτος.

«Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το που βρίσκομαι κι αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί και σε διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω οι δικοί μου άνθρωποι κι ο κόσμος που με στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς πλατωνικό είναι, δεν υφίσταται», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή στο επεισόδιο της Τετάρτης και κατέληξε: «Δεν έχω κάτι να περιμένω και δεν θέλω κάτι από τον Γιώργο».

Στην ίδια ένταση συνέχισε τις δηλώσεις του για τη Μυριέλλα Κουρεντή ο Γιώργος Κατσαούνης. «Χθες έκανα μια παρένθεση κι ήθελα να δηλώσω στην δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή ότι ανάμεσά μας έχει τελειώσει από την δική μου πλευρά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματά μου για την Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελά μαζί μου. Δεν μπορεί να παίζει με συναισθήματα άλλων και να κοιτά να καλύψει την μοιχεία. Στο ψάρεμα δεν είμαι καλός αλλά στο να πιάνω λαβράκια και κυρίες στα πράσα.

Θεωρώ ότι με θεωρεί ευκολόπιστο επειδή ίσως είμαι καλός απέναντί της και νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει. Το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει και με υποτίμησε σαν άντρα. Δεν θέλω να την δω ούτε ζωγραφιστή» δήλωσε.

Τέλος στο love story τους μπήκε και μπροστά στους συμπαίκτες τους, αλλά και τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. Οι δυο τους έδειξαν πως θα τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Πώς σχολίασε όμως το Twitter το άδοξο τέλος του ειδυλλίου τους που είχε προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές; Το χιούμορ επιστρατεύτηκε για ακόμα μια φορά…

Δείτε 6 tweest για το τέλος αυτού του φλερτ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ