Την περίοδο που ο Γιώργος Κατσαούνης συμμετείχε στο Survivor η καταγγελία μιας ανήλικης για σεξουαλική παρενόχληση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και μίλησε πρώτη φορά μετά την ετυμηγορία στην εκπομπή T-Live. «Νιώθω κατ’ αρχάς μία απελευθέρωση. Το να έχεις πάνω σου μία ρετσινιά με αυτήν την κατηγορία είναι πάρα πολύ άσχημο. Πιο άσχημο πράγμα δεν υπάρχει για έναν άνδρα! Είχα δεχτεί κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο αλλά σε πολύ μικρό βαθμό.

Από την αρχή κατάλαβε ο κόσμος ότι δεν έκανα κάτι. Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και το διαχειρίστηκα σωστά. Μπορεί να ήταν ένα άλλο παιδί, που να μην τα είχε καλά με τον εαυτό του και να πήγαινε σε πράξεις πολύ χειρότερες», δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να ήθελαν από μένα… Δημοσιότητα, ή για χρηματικό ποσό. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Δηλαδή για να θες να βάλεις κάποιον στη φυλακή για κάτι που δεν φταίει, θα τους πλησιάσω κι από πάνω; Πρέπει να είμαι τρελός. Αυτοί είναι ικανοί να ξαναπάνε στην αστυνομία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Γιώργος Κατσαούνης: «Με έδιωξαν σαν σκύλο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ