Μεγάλη αγωνία και συγκίνησει στον τελικό του MasterChef. Ο Παναγιώτης (Πάνος) Κουμουνδούρος αντιμετώπισε την Καλλίοπη Μπεζαντέ σε ένα μαραθώνιο τελικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Πάνος ήταν αυτός που κέρδισε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και προκάλεσε πανικό. Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν αυτή που η μητέρα του νικητή αγκάλιασε την αντίπαλό του.

Στα τελευταία λεπτά του φετινού MasterChef η ανακοίνωση του αποτελέσματος έγινε live στο Star. Οι τρεις κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής άνοιξαν τους σφραγισμένους φακέλους και ανακοίνωσαν στους δυο φιναλιστ το τελικό αποτέλεσμα. Μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν οι πρώην πάικτες του παιχνιδιού, αλλά και οι οικογένειες των δυο φιναλίστ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έφθασε με τον Πάνο Κουμουνδούρο να κερδίζει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και τα 50.000 ευρώ.

Ο πρώτος φάκελος που ανοίχθηκε ήταν της πρώτης δοκιμασίας στην Τοσκάνη με κριτή τον σεφ, Ματέο Λορεντζίνι που έδωσε 7/10 στον Πάνο και 6/10 στην Καλλιόπη.

Στη δεύτερη δοκιμασία στην Ιταλία, ο Έλληνας σεφ, Στέλιος Σακαλής έβαλε 6/10 στην Καλλιόπη και 7/10 στον Πάνο. Η επόμενη βαθμολογία αφορούσε το μενού που δημιούργησαν οι παίκτες. Και οι δύο πήραν 7 στα 10.

Η τελευταία σφραγισμένη βαθμολογία ήταν αυτή της Κλερ Σμιθ στο πιάτο αντιγραφής με την Καλλιόπη να παίρνει 7/10 και τον Πάνο 8/10.

Έτσι νικητής αναδείχθηκε ο Πάνος με 58 βαθμούς έναντι 53 της Καλλιόπης.

Ωστόσο, συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή που η μητέρα του νικητή Πάνου αγκάλιασε την αντίπαλό του, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε τι έγινε στον τελικό του MasterChef:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ