Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star έφτασε στο τέλος του. Από τον τελικό του MasterChef αναδείχτηκε μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έπεσε στην αγκαλιά των αγαπημένων του. Εκτός από τους πρώην συμπαίκτες του ήταν δίπλα του και η μητέρα του και ο αδερφός του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισα», ήταν τα πρώτα του λόγια σημειώνοντας πως δεν έχει λόγια να το περιγράψει.

Φαίνεται πως η νίκη του «νέου Άκη Πετρετζίκη», όπως τον αποκαλούν λόγω της ομοιότητάς του με τον πρώτο Έλληνα MasterChef, δεν ήταν έκπληξη για τον κόσμο του Twitter.

Ο νικητής του MasterChef πέρα από τον τίτλο παίρνει και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στον μεγάλο τελικό του MasterChef οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο της βραβευμένης με τρία αστέρια Michelin σεφ Κλερ Σμιθ.

«Έβλεπα το MasterChef και έλεγα έφτασε στον τελικό αυτός. Από τη μια στιγμή στην άλλη είναι εγώ αυτός που το ζει όλο. Είμαι εγώ αυτός που το ζει όλο και έχει πάει τελικό με την Πόπη. Ελπίζω να νικήσουμε. Αν δεν νικήσουμε οκ, όλοι κερδισμένοι είμαστε που πήγαμε τελικό», είχε πει λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

«Τα έδωσα όλα για όλα. Υπήρχε αγάπη και άγχος. Μετά όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα, είπα χαλάλι όλα. Όταν “χαωνόμουν” κάτω στη μαγειρική και σήκωνα το βλέμμα μου και έβλεπα την οικογένεια και τον σύντροφό μου έπαιρνα ανάσα. Με έβλεπαν να μαγειρεύω με την ποδιά του τελικού. Για εμένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη», δήλωσε η Καλλιόπη Μπεζαντέ που τελικά δεν κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ