Η μπλε ομάδα μετά την ήττα της στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef κλήθηκαν να ψηφίσουν καταλογίζοντας τις ευθύνες για τα πιάτα που παρουσίασαν. Στην επεισοδιακή ψηφοφορία, η Ελισάβετ Μορφούλη είχε την ασυλία και δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Τελικά, Δημήτρης Ταϊρίδης και η Ελισάβετ Κοντοκώστα οδηγήθηκαν σε μαγειρική μονομαχία. Ο καλεσμένος chef Elio Sironi έφερε ένα πιάτο αντιπροσωπευτικό της Ρώμης, μοσχάρι σαλτιμπόκα με μαύρη τρούφα και σπανάκι. Τα πιάτα που παρέδωσαν στους κριτές συγκέντρωσαν 31 και 27 βαθμούς αντίστοιχα και έτσι η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν εκείνη που αποχώρησε από το MasterChef. «Δεν το περιμένα. Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να καταφέρουν να διώξουν κάποιον και τα κατάφεραν. Αλλά έτσι είναι η ψηφοφορία. Ο καθένας ψηφίζει αυτόν που θέλει», ανέφερε στην κάμερα του διαγωνισμού.

«Θα ήθελα να ξεχάσω την υποκρισία κάποιων παιδιών στο σπίτι, αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει», ήταν η ατάκα όλο νόημα που πρόσθεσε λίγο αργότερα. Λίγο πριν αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef, η Ελισάβετ πρόσθεσε ότι θα ήθελε και ότι πιστεύει ότι θα νικήσει ο Γιάννος Σδούκας. «Νιώθω παράξενα που αποχώρησα. Ήθελα σίγουρα να παραμείνω κι άλλο. Φεύγω πραγματικά γεμάτη», σχολίασε ακόμα η Ελισάβετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ