Ο τρίτος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και από το πρώτο επεισόδιο τα νούμερα έδωσαν ανάσα στην prime time του σταθμού και όχι μόνο. Οι πρωταγωνιστές της σειράς παρελαύνουν από το πρωινό μέχρι την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μιλήσουν για τη σειρά και να βοηθήσουν στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Απέναντι από έναν πολύ σκληρό ανταγωνισμό κάποιοι φοβούνται πως τα νούμερα θα σημειώσουν πτώση, χωρίς ωστόσο κανείς να αναφέρει πως το σίριαλ παίρνει μονοψήφιο lead in από το Games of chefs που θα ρίξει αυλαία στα τέλη του Οκτώβρη. Για αυτό τον λόγο και στον ΑΝΤ1 ζήτησαν να περιφρουρήσουν το δυνατό χαρτί που ακούει στο όνομα «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν δέχτηκαν μια επιπλέον πίεση αφού στα 60 περίπου λεπτά ο σκηνοθέτης προσπάθησε να δώσει την πλοκή και την αγωνία μιας τηλεταινίας -πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο- προκειμένου να μη χαθεί η μαγεία για τους τηλεθεατές -που φαίνεται πως έχουν αγαπήσει τη σειρά εδώ και τρεις σεζόν. Έτσι, με σκηνοθετικά τεχνάσματα οι ιστορίες θα εξελιχθούν γρήγορα ώστε οι τηλεθεατές να αιφνιδιάζονται από τη γρήγορη πλοκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει το φινάλε της σειράς γι΄ αυτό και οι σεναριογράφοι δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν κι άλλους χαρακτήρες από αυτούς που απαιτούσε το αρχικό σενάριο ώστε να «κερδίσουν» επεισόδια χωρίς ωστόσο να χαθεί η κεντρική ιδέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ