Ο τρίτος κύκλος ξεκίνησε με τα πρώτα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, για μιάμιση ώρα οι τηλεθεατές μένουν πιστοί στο αγαπημένο τους σίριαλ, δίνοντας τους μεγάλο προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης. Η αγωνία για το μέλλον των πρωταγωνιστών συνεχίζεται.

Το okmag.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά την σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο πιο σκληρούς άντρες του τρίτου κύκλου με στόχο την εξόντωση της Ελένης Σταμίρη. Όπως είδαμε από τα πρώτα επεισόδια, ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στο Διαφάνι για να πάρει εκδίκηση με τη βοήθεια του Μελέτη για τον άδικο χαμό του αδερφού του στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Στο πρόσωπο της Ελένης Σταμίρη, ο άντρας με την παγωμένη καρδιά, βλέπει τον άνθρωπο που του στέρησε τον μόνο άνθρωπο που τον έκανε ο χαμός του να δακρύσει.

Ο Ακύλας με τον αδερφό του είχαν μια ιδιαίτερη σχέση που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια. Ήταν ο μικρότερος αδερφός του και ο Ακύλας ουσιαστικά τον είχε μεγαλώσει μόνος του αφού οι γονείς τους είχαν πεθάνει στον πόλεμο.

Ο Ζάχος Λυκογιάνης, ο νέος διοικητής του χωριού, θα γίνει ο καλύτερος συνεργός του Ακύλα ώστε η Ελένη Σταμίρη με την βοήθεια του καθεστώτος να χάσει τα πάντα. Ο Ζάχος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ ότι η Ελένη που τον παράτησε για τα μάτια του Λάμπρου, θα κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι του ζητήσει ο Ακύλας, που συνάμα θα φροντίσει να πάρει προαγωγή.

Ο Λάμπρος ωστόσο, παρά τις αμφιβολίες που έχει πια για την αγάπη της Ελένης, θα φροντίσει να προστατέψει για ακόμη μια φορά την αγαπημένη του. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ή θα της φέρει μεγαλύτερα μπλεξίματα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ