Στην Ακαδημία του Fame Story βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη και τραγούδησε έχοντας στο πιάνο τον ταλαντούχο Στέλιο Κερασίδη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εισέβαλε στο μάθημα του Fipster και γνώρισε από κοντά τους διαγωνιζόμενους, στους οποίους έδωσε και τρις ευμβουλές της.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «To 2005 παραλίγο θα έμπαινα στο Fame Story. Είχα δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story και στα Καλλιστεία. Και μπήκα τελικά στα Καλλιστεία και έγινα Μις Ελλάς»

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως στην Ακαδημία βρέθηκξε και ο Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος έπαιξε πιάνο. Πρόκειται για ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της χώρας, που παρέ τη μικρή του ηλικία βρέθηκε να παίζει μουσική στο Albert Hall το Λονδίνο, αλλά και στο Ηρώδειο.

Ο Στέλιος Κερασίδης και η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα έκαναν και μια συνεργασία έκπληξη: «Στις 11 του μήνα, μια διαχρονική διασκευη που στο πιάνο παίζει ο 11 χρόνος ταλαντούχος Στελιος   Κερασίδης θα ερμηνευθεί από εμένα», είχε αναφέρει στο okmag η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ