Ο Δημήτρης Κλειδάς, η Άννα Πολτζόγλου, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Τίτος Λαχανάς, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story, για αυτή την εβδομάδα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Fame Story;

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 5 Δεκεμβρίου), ο Νικόλας Ραπτάκης και η Στεφανία Ρίζου μπαίνουν στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνουν πρόβα με τους σπουδαστές τα τραγούδια τους.

Στο μάθημα του Νικόλα, ο Δημήτρης Κλειδάς συγκινείται και δυσκολεύεται να πει το κομμάτι του. Στο μάθημα της Στεφανίας, ο Γιάννης Στεφανίδης τραγουδάει με συναίσθημα και η Στεφανία του λέει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Στο μάθημα της Μαρίας Σολωμού, οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα ντουέτα και τα κομμάτια τους και τους κάνει παρατηρήσεις σχετικά με την έκφραση τους.

Το έπαθλο της Αριστέας

Η Αριστέα Αλεξανδράκη είναι η νικήτρια της ψηφοφορίας για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live. Το έπαθλο, που κερδίζει, είναι να τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο Nox και γεμάτη ενθουσιασμό πηγαίνει για να κάνει πρόβα το κομμάτι, που θα ερμηνεύσουν. Αργότερα πηγαίνουν και οι υπόλοιποι σπουδαστές για να στηρίξουν την Αριστέα, αλλά και για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και τους Καθηγητές της Ακαδημίας.

Το επόμενο πρωί, ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα των social media μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη – έκπληξη, την Κατερίνα Στικούδη! Η Κατερίνα Στικούδη συζητάει με τους σπουδαστές για τα σχόλια του κοινού στα social και λίγο αργότερα ακούγεται ο ήχος ενός πιάνου. Οι σπουδαστές βγαίνουν από την αίθουσα και γνωρίζουν τον ταλαντούχο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη, ο οποίος παίζει πιάνο στην είσοδο της Ακαδημίας. Η όμορφη και γλυκιά συνάντηση κλείνει με την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδάει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και τον Στέλιο Κελεσίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Τρίτης 5.12.23:

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του 11ου Fame Story

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Της Άρνης το Νερό (Σταύρος Σιόλας)
Φειδίας Ηροδότου – Impossible (James Arthur)
Τίτος Λαχανάς – My Way (Frank Sinatra)
Αριστέα Αλεξανδράκη- Who’s Lovin You (Jackson 5)
Danny & Victor Ighodaro – Rollin’ (Air Raid Vehicle)- Limp Bizkit
Άννα Πολτζόγλου- Always Remember Us This Way (Lady Gaga)
Δημήτρης Κλειδάς – Εν Λευκώ (Νατάσα Μποφίλιου)
Γιάννης Στεφανίδης – Δυο Ψέματα (Αντώνης Ρέμος)

Ντουέτα

Σωτήρης- Γιάννης
Για Να Σ’ Εκδικηθώ- Δημήτρης Μητροπάνος/ Λάκης Παπαδόπουλος

Δημήτρης- Άννα
Εδώ Υπάρχει Ένας Έρωτας Μεγάλος- Μάκης Χριστοδουλόπος/Λίτσα Διαμάντη

Τίτος- Φειδίας
Όσο Έχω Εσένα-Στέλιος Ρόκκος/ Σάκης Ρουβάς

Αριστέα- Danny&Victor
Ya Habibi- Δέσποινα Βανδή/Kings

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ