Με συγκίνηση και χαμόγελο αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό η Κατερίνα Καραβάτου. Η εκπομπή «Τι λες τώρα!« στο Mega έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την τηλεοπτική τους συνεργασία.

«Να πω Χρόνια μου Πολλά. Να με χαίρεστε. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Τα έχουμε πει. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τα εξής λόγια: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους εργάστηκαν για την εκπομπή και τη νοιάστηκαν. Ευχαριστώ όλους τους παρουσιαστές και τους συνεργάτες μου στο πλατό. Ευχαριστώ πολύ εσάς στο κοντρόλ, το κανάλι μας, το Mega, την εταιρεία παραγωγής μας, Barking Well Media και πάνω από όλα εσάς.

Εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για τη συμπόνοια που δείξατε, την κριτική και το χιούμορ σας. Και πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους. Εις το επανιδείν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ